Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση

Μπροστά στο καμίνι που δημιούργησαν οι οπαδοί μας το περασμένο Σάββατο στο στάδιο Αμμόχωστός ο εξάδελφος της κυβερνητικής ομάδας ερμής δεν θα μπορούσε να έχει καμία τύχη από αυτή που είχε στην τελική. Μπροστά μας αυτή την εβδομάδα η ομάδα του συμπαθέστατου Σπύρου της οποίας κάτι χρωστούμε από τον αγώνα του πρώτου γύρου. Στις 19:00 η ώρα στο ΓΣΠ ξεκινά η ώρα που το μαρτύριο του Σπύρου και του κάθε Σπύρου θα γίνει αληθινό. Καλούμε τους ποδοσφαιριστές μας να συνεχίσουν τον ασταμάτητο εξευτελισμό που προσφέρουν ανελλιπώς σε όλους τους αντιπάλους. Καλούμε και τον υπέρτατο κόσμο του ΑΠΟΕΛ όπως κάνει για άλλη μια αγωνιστική αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα…να γεμίζει τα γήπεδα, να πανικοβάλει τους αντιπάλους και να εξυμνεί το μεγαλείο της ιστορικότερης ομάδας ετούτου του τόπου. Η γελοία και ασταμάτητη εύνοια της ομάδας του κράτους φέρνει πραγματικά αηδία, ενώ όλα τα υπόλοιπα κΑλόπαιδα τύπου Χρυσοστόμου που επιστρατεύονται κάθε εβδομάδα για να προκαλούν τον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές μας, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σταματήσουν την λάβα που τους καίει αργά και βασανιστικά, μπορούν το ένα μετά το άλλο να εκλιπαρήσουν για έλεος όπως ακριβός θα πράξουν και τα αφεντικά τους!

Παράλληλα σήμερα 14/12 στις 19:00 η καλαθοσφαιρική μας ομάδα δίνει ένα πολύ σημαντικό αγώνα με την Κροατική BC Zadar. Η νίκη είναι επιτακτική για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την πρόκριση στον επόμενο εντός έδρας αγώνα μας με την τουρκική pinar karsiyaka στις 21/12!

Τέλος, συνέχεια στις εκδηλώσεις του δίνει ο σύνδεσμος με την πραγματοποίηση Χριστουγεννιάτικου Πάρτι στις 28/12 ημέρα Τρίτη στην Καλλιπόλεως 4! Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 96 85 14 79 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.au-79.net

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΝΤΟΥ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ
ΑΠΟΕΛ ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΑΓΕΙΑ

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!