ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ – ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Πρώτα το κύπελλο

Η Ανόρθωση μπορεί να περιμένει αφού το ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει σήμερα τον Ερμή στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου. Μπορεί σχεδόν όλοι να θεωρούν δεδομένη την πρόκριση μας αλλά για να γίνει αυτό θα χρειαστεί καλή απόδοση και σοβαρότητα και στους δυο αγώνες. Ο Ερμής είναι από τις καλύτερες ομάδες στη δεύτερη κατηγορία και στο σημερινό αγώνα θα δώσει τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η επιπολαιότητα με την οποία προσέγγισαν οι παίκτες μας τον πρώτο αγώνα κυπέλλου με τη Δόξα πρέπει να είναι στο μυαλό όλων, έτσι ώστε να αποφευχθούν τα ίδια λάθη. Και αυτό γιατί με την απαιτούμενη σοβαρότητα μπορούμε να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στα ημιτελικά από σήμερα, γεγονός που θα βοηθήσει ενόψει της συνέχειας.

Σε έναν ακόμα αγώνα υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα αφού δεν υπολογίζονται οι Μιροσάβλιεβιτς, Κόστα, Φλορέα, Μορφής και Πίντο. Ο τελευταίος ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε εκτός αποστολής με την ελπίδα ότι το συντομότερο δυνατό θα ανακτήσει τις δυνάμεις του και θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς έτσι ώστε να είναι έτοιμος την Κυριακή. Ο αγώνας με τον Ερμή ενδέχεται να είναι ένα καλό τεστ για τον Χαραλαμπίδη ο οποίος εδώ και μέρες θεωρείται έτοιμος και το μόνο που χρειάζεται είναι λεπτά συμμετοχής σε επίσημους αγώνες.

Θεωρείται βέβαιο ότι ο Γιοβάνοβιτς θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες που δε θεωρούνται βασικοί ενώ παράλληλα θα επιχειρήσει να πείσει ότι ο αγώνας δεν θα είναι τυπικής διαδικασίας. Λογικά οι Σεγκιρί, Χρίστου, Κυριάκου, Σατσιάς και Ηλία διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα ενώ ίσως δοθεί χρόνος συμμετοχής και στον Κίσσα αφού οι συχνοί τραυματισμοί του Μορφή προβληματίζουν την τεχνική ηγεσία.

Ο αγώνας για όσους δεν το πήραν είδηση αρχίζει στις 4.00 το απόγευμα θα διεξαχθεί στο Αμμόχωστος και θα μεταδίδεται τηλεοπτικά από το Άλφα. Σε μια άλλη εξέλιξη η εκτελεστική της ΚΟΠ δεν έκανε αποδεκτό αίτημα της Αστυνομίας για διεξαγωγή του αγώνα με την Ανόρθωση το Σάββατο.

________________________________________________________________

Αυτή την Τετάρτη (7/03/09) ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ διοργανώνει ανοικτή συνεδρία για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Η συνεδρία θα γίνει στις 7.00 μ.μ και θα είναι στο οίκημα του συνδέσμου (Φαν Κλαμπ). Σας θέλουμε όλους εκεί για να συζητήσουμε για τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Κυριακής με την ανόρθωση στο Α.Παπαδόπουλος, αλλά και για τον τελικό κυπέλλου καλαθόσφαιρας που θα γίνει την ίδια μέρα στη Λεμεσό με αντίπαλο την αέλ. Η παρουσία όλων των ΑΠΟΕΛιστών θεωρείται απαραίτητη και ειδικότερα όσων σκοπεύουν να παρεβρεθούν στον τελικό της Κυριακής.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!