ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ, Βόλλευ-Πορτοκαλί Τόμπολα

Ήταν αναπόφευκτο η ανακοίνωση του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ να ρίξει λάδι στη φωτιά αφού η προσωπική επίθεση κατά του Τάκη Αντωνίου, προκάλεσε την αντίδραση του εκπροσώπου τύπου της ομάδας μας. Κρίνουμε άδικη την επίθεση προς τον Τάκη γιατί όπως έχουμε γράψει ξανά είναι συμπαθέστατος και αξιοσέβαστος για όσους λόγους αναφέρει και ο ίδιος στην επιστολή που ακολουθεί. Τα γραφόμενα μας επίσης ότι πληρώνεται για να παρουσιάζει τα πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο, τον ενόχλησαν και για αυτό του απολογηθήκαμε αφού τα θεώρησε μειωτικά. Εμείς το μόνο που θέλαμε να τονίσουμε σε όσους τον θεωρούν φταίχτη είναι ότι απλώς μεταφέρει απόψεις άλλων βάσει εντολών.

Είμαστε σίγουροι ότι ο Τάκης δεν είναι ούτε καν ο τελευταίος που μπορεί να θεωρηθεί υπέυθυνος για τα φετινά χάλια…

«Η δήλωσή μου αυτή, είναι η πρώτη από τον καιρό που είμαι εκπρόσωπος τύπου της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, που εκπροσωπεί μόνο εμένα και όχι το ΑΠΟΕΛ. Αφορμή για τη δήλωσή μου αυτή αποτελεί η ψεσινή ανακοίνωση του ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ και σκοπεύει να δώσει απαντήσεις στην ανοίκεια προσωπική και γεμάτη εμπάθεια προς το πρόσωπό μου αναφορά τους. Ας με συγχωρήσει λοιπόν το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας για την επιλογή μου αυτή. Λόγοι αξιοπρέπειας, αυτοσεβασμού και αυτοάμυνας δεν μου άφηναν άλλα περιθώρια.

Με έχετε βαρεθεί κύριοι του ΠΑΝΣΥΦΙ, ενώ μέχρι πρότινος πίνατε νερό στο όνομά μου. Τι άλλαξε εν τω μεταξύ; Μία δήλωσή μου, ύστερα από οδηγίες του Διοικητικού Συμβουλίου, με την οποία διευκρίνιζα ότι συγκεκριμένη ιστοσελίδα δεν είναι η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας, όπως πιθανό να νόμιζαν κάποιοι λόγω της χρήσης του ονόματος του ΑΠΟΕΛ. Γιατί ενοχληθήκατε εσείς κύριοι του ΠΑΝΣΥΦΙ. Εγώ δεν υπέδειξα σε κανένα τι να διαβάζει. Δεν έκαμα αναφορά στον ΠΑΝΣΥΦΙ. Μια διευκρίνιση έκανα.

Αναφέρεστε σε αυτό τον κύριο που βγαίνει καθημερινά στα ραδιόφωνα, ξεχνώντας τόσο γρήγορα την τιτάνια προσπάθεια αυτού του κυρίου να τα βάλει απέναντι στην μέχρι πρόσφατα ενορχηστρωμένη προσπάθεια τόσων πολλών εναντίον της ομάδας μας. Και όταν εσείς τραγουδούσατε το «όλη η Κύπρος είναι Αντιαποέλ», ποιος τα έβαζε καθημερινά με όλους τους αντιαποελίστες; Και ποιοι του έδιναν καθημερινά τα εύσημα, αλλά και το κουράγιο για να αντέξει; Και ποιος δεχόταν τα απειλητικά τηλεφωνήματα στο σπίτι του; Τι άλλαξε από τότε; Μήπως θίγηκαν τα συμφέροντα κάποιων;

Και δεν έφταναν μόνο αυτά, είμαι και γελοίος από πάνω. Δεν γύριζε η γλώσσα σας το όνομά μου. Κατά βάθος ντρεπόσασταν γιατί ο αγνός κόσμος του ΑΠΟΕΛ που δεν έχει προσωπικά συμφέροντα ξέρει ότι αυτός ο γελοίος εκπρόσωπος τύπου της ομάδας του έτυχε να έχει την ύψιστη ποδοσφαιρική τιμή να διατελέσει παίκτης του ΑΠΟΕΛ από το 1968 μέχρι το 1986. Έτυχε να έχει 300 συμμετοχές με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, έτυχε να πετύχει 58 τέρματα με το ΑΠΟΕΛ, έτυχε να έχει 16 συμμετοχές με το ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη και έτυχε, στα 5 χρόνια που σπούδαζε στην Ελλάδα να μη λείψει από αγώνα του ΑΠΟΕΛ γιατί τον είχε ανάγκη η ομάδα του.

Και δεν του έφταναν όλα αυτά που του έτυχαν, αυτού του γελοίου κυρίου, του έτυχε να περνά τους τελευταίους μήνες και μια προσωπική περιπέτεια. Δεν τα έβαλε όμως κάτω. Φρόντισε να καλύψει τις συχνές απουσίες του από την Κύπρο, για τον πιο πάνω λόγω, με εύσχημο τρόπο, χωρίς να αποσυρθεί ως θα έπρεπε, και ως του σύστηναν, για να βοηθήσει την ομάδα. Τελικά ο Θεός, φαίνεται, δεν με ήθελε να φύγω. Με ήθελε να μείνω για να απαντήσω στο λίβελλο της ανακοίνωσής σας και να σας αποκαλύψω στο μεγάλο κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Και αυτό ίσως να αποβεί και η μεγαλύτερη βοήθεια και προσφορά μου στο ΑΠΟΕΛ.

Φίλοι Αποελίστες, αγνοί φίλοι του ΑΠΟΕΛ και κυρίως νεαροί πορτοκαλί και γαλαζοκίτρινοι οπαδοί της ομάδας μας. Εμπιστευόμαστε την κρίση σας. Ωστόσο ρωτήστε και τους μεγαλύτερούς σας. Θα σας πουν ποιος είναι αυτός ο γελοίος κύριος που πριν να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, να γίνει δηλαδή παίκτης του ΑΠΟΕΛ, ήταν από 10 χρονών το παιδί των αποδυτηρίων του ΑΠΟΕΛ, ήταν αυτός που ζωγράφιζε το 1966 τα πέντε τέρματα της ομάδας του ΑΠΟΕΛ εναντίον της Ομόνοιας, τα οποία ο αείμνηστος Τηλέμαχος Κάνθος αναρτούσε στο Παγκύπριο Γυμνάσιο σαν το καλύτερο σχέδιο της χρονιάς. Ρωτήστε να σας πουν ποιος είναι αυτός ο έτερος κύριος που είναι πρόεδρος στο ΑΠΟΕΛ, ποιο είναι το επίθετό του και τι σημαίνει αυτό για την ιστορία της ομάδας μας. Ρωτήστε εμένα αν θέλετε να σας πω ποιοι είναι όλοι αυτοί οι νέοι, όλοι επιτυχημένοι στον τομέα τους άνθρωποι, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, που πασχίζουν καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ να επιλύσουν τα όποια προβλήματα της ομάδας με μοναδικό κίνητρο, αυτοί, την αγάπη τους για την ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Είναι εύκολο να κρύβεσαι πίσω από τις ανακοινώσεις ενός συμβουλίου. Είναι επίσης εύκολο να στέλνεις απειλητικά ή προσβλητικά μηνύματα σε κινητά τηλέφωνα με απόκρυψη αριθμού. Νομίζεις ότι έτσι εδραιώνεις την εξουσία που θέλεις να κατέχει μέσω των απειλών και των εκβιασμών. Το δύσκολο, αλλά και αντρίκιο συνάμα, είναι να μιλάς και να επικοινωνείς εκπροσωπώντας τον εαυτό σου. Γι’ αυτό λοιπόν εγώ ο Τάκης ο Αντωνίου, ο παλαίμαχος παίκτης του ΑΠΟΕΛ, ο δικηγόρος, ο σύζυγος και πατέρας 3 κοριτσιών πορτοκαλί σε καλώ εσένα, κύριε συντάκτη της επιστολή του ΠΑΝΣΥΦΙ, και όχι κύριοι του ΠΑΝΣΥΦΙ, να αποκτήσεις ταυτότητα, να αποκαλυφθείς και να με αντιμετωπίσεις.

Αν αποδείξεις ότι είμαι γελοίος εγώ αμέσως εξαφανίζομαι και κλείνομαι στην περιπέτειά μου. Επειδή όμως ξέρεις ποια θα είναι η τύχη σου, θα συνεχίσεις να κρύβεσαι (νομίζεις). Μάθε όμως ότι από σήμερα, εσύ και οι όμοιοί σου, ήσαστε έκπτωτοι στα μάτια κάθε υγιώς σκεπτόμενου Αποελίστα.

ΤΡΙΤΗ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΒΟΛΛΕΥ

Ο προγραμματισμένος αγώνας πετόσφαιρας μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας θα γίνει σήμερα την Τρίτη στις 7:00μμ στο Λευκόθεο.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Επιπλέον ο Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει ότι επαναρχίζει τη διεξαγωγή τόμπολας στο «σπίτι των Πορτοκαλί». Ξεκινάμε από αυτή την Πέμπτη 24/01/2008 στις 19:30 στο Orange Fan Club με διάφορα δώρα και χρηματικά βραβεία για τους τυχερούς. Θα γίνει προσπάθεια όπως η τόμπολα διεξάγεται σε τακτά χρονικά διαστήματα καθώς παλαιότερα σημείωνε μεγάλη επιτυχία. Τα μέλη και οι φίλοι του Παν.Συ.Φι θα ενημερώνονται για τη μέρα και ώρα διεξαγωγής της με ανακοινώσεις από τις διάφορες ιστοσελίδες. Σας καλούμε όλους να παραβρίσκεστε, αρχής γενομένης από αυτή την Πέμπτη.

ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΣΥΦΙ = ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΑΠΟΕΛ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!