ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ, Βόλλευ-Πορτοκαλί Τόμπολα

Μετά από μαραθώνιες χτεσινές συνεδρίες και παρασυνεδρίες προέκυψε το αναμενόμενο που ήταν η έκδοση ανακοίνωσης διαμέσου της οποίας ο Ζιβανάρης και οι συνεργάτες του στέλλουν τα δικά τους μηνύματα. Το πιο σημαντικό από όλα είναι η δική τους παραδοχή για τη σωρεία λαθών που έχουν κάνει και παράλληλα η υπενθύμιση ότι δεν πρέπει κανείς να μηδενίζει τα πάντα. Τονίζεται παράλληλα ότι δεν υπάρχει πρόθεση παραίτησης και πως τα πάντα μέσα σε ενωτικό και συναινετικό κλίμα θα ξεκαθαρίσουν στη γενικής συνέλευση.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

(α) Εκφράζει την δυσαρέσκεια του για την απόδοση της ομάδας και την αγωνιστική παρουσία της το τελευταίο διάστημα.

(β) Αναγνωρίζει τα λάθη που έγιναν από τη διοίκηση, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για κανέναν και ταυτόχρονα ούτε αυτό μπορεί να διαγράψει την προσφορά αυτού του Διοικητικού Συμβουλίου προς την ομάδα.

(γ) Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να συμπαρασταθεί με όλες του τις δυνάμεις στο νέο προπονητή της ομάδας μας, τον κύριο Γιοβάνοβιτς, στην προσπάθεια που ανέλαβε για ανασυγκρότηση και αγωνιστική άνοδο της ομάδας. Μέσα στα πιο πάνω πλαίσια το Δ.Σ. μαζί με την τεχνική ηγεσία, αξιολογούν την αγωνιστική προσφορά όλων των ποδοσφαιριστών.

(δ) Αντιλαμβάνεται και καταλαβαίνει πλήρως τα συναισθήματα απογοήτευσης με τα οποία διακατέχονται οι φίλοι και οπαδοί της ομάδας μας, οργανωμένοι και μη. Ο μόνος τρόπος όμως για να αλλάξει η κατάσταση είναι να συσπειρωθούμε όλοι γύρω από την ομάδα και να προχωρήσουμε, σαν μια γροθιά, για να λύσουμε τα όποια προβλήματα υπάρχουν ώστε να επανέλθει η ομάδα στο σωστό δρόμο.

(ε) Τα πιο πάνω προβλήματα όμως δεν δίνουν το δικαίωμα σε κανέναν Καπιτανή ή Παναγή να σφυρίζουν με τρόπο απροκάλυπτο σε βάρος του ΑΠΟΕΛ. Τόσον οι πιο πάνω κύριοι όσο και οποιοσδήποτε άλλος σφυρίξει εις βάρος της ομάδας μας με παρόμοιο τρόπο θα μας βρει αντιμέτωπους. Σαν πρώτο βήμα το Δ.Σ., πέραν από την καταγγελία του, θα ζητήσει άμεσα συνάντηση με την Τεχνική Επιτροπή Διαιτησίας αλλά και την Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ.

Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ διαβεβαιώνει τον αγνό κόσμο της ομάδας μας, ότι ούτε λιποψυχεί ούτε σκοπεύει να δραπετεύσει στα δύσκολα. Στις 5 Φεβρουαρίου έχει οριστεί η Τακτική Γενική-Εκλογική Συνέλευση της Εταιρείας, όπου εκεί θα ληφθούν οι αποφάσεις για τη διοίκηση και το μέλλον του ΑΠΟΕΛ. Εμείς έχουμε καθήκον να μην αφήσουμε το ΑΠΟΕΛ ακυβέρνητο ούτε για μιαν ημέρα. Θα παραμείνουμε στις επάλξεις μαζί σας και θα δώσουμε τη μάχη όλοι μαζί ενωμένοι για να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που αρμόζει στην ιστορία και το εκτόπισμα της.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!