ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ, Βόλλευ-Πορτοκαλί Τόμπολα

Το ΑΠΟΕΛ βαδίζει στο άγνωστο και ένας Θεός ξέρει που θα καταλήξει. Αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα όσον και αν προσπαθεί κάποιος να την καμουφλάρει. Τα πέντε σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα που μας έφεραν στη τρίτη θέση, 12 βαθμούς πίσω από την κορυφή είναι μια από τις πολλές αποδείξεις του ότι η ομάδα μας ασθενεί σε όλα τα επίπεδα. Αγωνιστικά, ψυχολογικά, παρασκηνιακά και οικονομικά το ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα τα οποία η διοίκηση δε φαίνεται ικανή να αντιμετωπίσει σωστά και αποτελεσματικά. Το σωστά είναι σημαντικό γιατί όπως θα αποκαλύψουμε και πιο κάτω στο κεφάλαιο τηλεοπτικών δικαιωμάτων φαίνεται να υπάρχουν παράξενες αποφάσεις.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με την ΕΝΠ έκανε αναφορά με το δικό του τρόπο στο ψυχολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα μας λόγω της κακής πορείας. Μας θύμισε ότι το φαινόμενο δεν είναι πρόσφατο αφού πάει πίσω στο περασμένο καλοκαίρι. Από τότε η διοίκηση και ο πρώην προπονητής για να δικαιολογήσουν τα πρώτα συμπεράσματα του προγραμματισμού έριχναν τα πάντα στο ψυχολογικό σοκ που έφερε ο αποκλεισμός από την Μπάτε. Ακόμα και μετά που άρχισε το πρωτάθλημα κάποιοι εντός της ομάδας επιλεκτικά θυμούνταν τα ψυχολογικά του καλοκαιριού.

Στη συνέχεια και για να δικαιολογηθεί η ανεξήγητα μέτρια παρουσία της ομάδας και τα ανεπιτυχή αποτελέσματα διοίκηση και Ουζουνίδης απέδιδαν δημόσια σε άγνωστους λόγους την ανυπαρξία της ομάδας, αλλά στις συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές αλλά και στις off the record συζητήσεις με δημοσιογράφους έριχναν όλο το φταίξιμο στους ποδοσφαιριστές. Σαν αποτέλεσμα βλέπουμε τους τελευταίους μήνες τους παίκτες (που έχουν και αυτοί ευθύνες) να σέρνονται μέσα στα γήπεδα και να απορούμε τι συμβαίνει. Απορούμε γιατί ενώ έχουν ικανότητες δεν μπορούν και δε θέλουν να τις επιδείξουν. Έτσι κατάντησαν το ΑΠΟΕΛ στην προσπάθεια τους να καλύψουν όσο το δυνατό περισσότερο τον άθλιο προγραμματισμό του καλοκαιριού. Είναι τόσο μεγάλα τα προβλήματα που η πιθανή αποχώρηση παικτών όπως του Φερναντές δείχνει ασήμαντη αυτή τη στιγμή. Όποια εξήγηση και αν δοθεί στο πέταγμα της φανέλας στην κερκίδα μετά τον αγώνα της Κυριακής, επιβεβαιώνει αυτό που γράψαμε ξανά και ενόχλησε. Το γυαλί έχει ραγίσει και με αυτόν.

Κεφάλαιο τηλεοπτικά

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!