ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ ΕΝΟΝΟΜΑΤΙ ΚΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗΣ

Ο σύνδεσμος φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ δημιουργήθηκε πριν 30 χρόνια για να διασφαλίζει τα συμφέροντα του σωματείου και για να προστατεύει τον κόσμο μας από όποιους εξωγενείς παράγοντες επιχειρούν κατά καιρούς να βλάψουν την οκογένεια του ΑΠΟΕΛ. Δημιουργηθήκε για να στηρίζει όλες τις προσπάθειες των ομάδων μας, και για να υπάρχει πάντοτε ένα οργανωμένο σύνολο ΑΠΟΕΛιστών δίπλα στους αθλητές οι οποίοι αγωνίζονται με το τιμημένο έμβλημα στο στήθος. Αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε και σήμερα, εν έτη 2010, και καλά κάνουν να το χωνέψουν όλοι. Εμείς ευχαριστούμε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ για την συγκινιτική παρουσία του στο παιχνίδι της Κυριακής, όπου ακόμα και όταν ήταν φανερό πως τα παλλικάρια μας δεν είχαν άλλες αντοχές τους χειροκρότησαν και έμειναν δίπλα τους μέχρι το τέλος. Εμείς πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα  και θα μείνουμε ασπίδα στις προσπάθειες της για την κατάκτηση του κυπέλλου αλλά και στους εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος. Ούτε η πολεμική που δέχτηκαμε από την ομοσπονδία, ούτε οι εχθρικές διαιτησίες αλλά ούτε και τα άσχημα αποτελέσματα μπορούν να μας κρατήσουν μακριά.

Δυστυχώς εμείς αυτά τα εντοπίσαμε και τα λέγαμε εδώ και καιρό, όμως κάποιοι δεν άκουσαν τις ανησυχίες μας, και παρόλο που φαίνεται πως η διοίκηση του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ αποφάσισε τώρα να ανοιξεί τα μάτια της είναι πια αργά για το πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά εμείς χαιρετίζουμε την αλλαγή της στάσης της διοίκησης και ελπίζουμε να συνεχίσουν δυνατοί και με αποφασιστικότητα μέχρι να διαφανεi και δημόσια η διαφθορά που φαίνεται να επικρατεί στην ομοσπονδία. Κατά την άποψή μας, ο κ. Κουτσοκούμνης έκανε τα πάντα εδώ και 2 περίπου μήνες για να τιμωρήσει με κάθε τρόπο την ομάδα μας αλλά και για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα άλλου σωματείου. Αυτό το συμπεραίνουμε από τ’ αποτελέσματα και κυρίως από την επιλογή διαιτητών από συγκεκριμένη σχολή διαιτησίας και χώρας όπου απ΄ότι φαίνεται συγκεκριμένη ομάδα τυχγάνει εύνοιας. Μεταξύ άλλων ο κ. Κουτσοκούμνης δηλώνει ότι ντρέπεται που είναι ΑΠΟΕΛίστας, όμως καλά κάνει να γνωρίζει πως για μας έπαψε να είναι ΑΠΟΕΛίστας εδώ και αρκετό καιρό και αντιθέτως τελευταίως φαίνεται να του ταιριάζει όλο και περισσότερο η πράσινη φανέλα! Εμείς, κύριε Κουτσοκούμνη, δεν είμαστε η διοίκηση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ αλλά ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ και εμάς είναι που οφείλεις να σέβεσαι περισσότερο από τον όποιονδηποτε ποδοσφαιρικό παράγοντα γιατί απλά εμείς σε εξυψώσαμε εκεί που βρίσκεσαι σήμερα.

ΖΗΤΩ Η 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ 1Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1955
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ

________________________________________________________

ΑντιΑΠΟΕΛισμός από παντού
Απόψε είναι το δεύτερο παιχνίδι στη σειρά των ημιτελικών με αντίπαλο την ΕΘΑ. Οι γνωστοί-άγνωστοι παραγοντίσκοι της μικρής ομάδας της Έγκωμης  φρόντισαν πάλι να προκαλέσουν τον κόσμο με το να φροντίζουν μήπως και μπει ένας φίλαθλος του ΑΠΟΕΛ περισσότερος από τους 18 που δικαιούνται. Έτσι κατάντησε η καλαθόσφαιρα, να είναι τσιφλίκι των λίγων. Η ομάδα μας καλείται να απαντήσει στο γήπεδο και να φέρει τη σειρά στο Λευκόθεο όπου με τη βοήθεια του κόσμου θα προχωρήσουμε στον τελικό.

Σε μια άλλη έκρηξη αντιΑΠΟΕΛισμού εμφανίστηκε από το πουθενά η αέλ να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ρίχνοντας το φταίξιμο στον ΑΠΟΕΛ για τη ζούγκλα που επικρατούσε στη Λεμεσό όπου 200 άτομα επιτέθηκαν στους παράγοντες και ομάδα του κεραυνού. Αυτοί οι κύριοι που διαλαλούν ότι έβαλαν την Κύπρο στον καλαθοσφαιρικό ευρωπαϊκό χάρτη λένε πως πίσω από την τιμωρία τους βρίσκεται η ομάδα μας.  Αν είναι ποτέ δυνατόν να ελέγχει τη δικαστική μια ομάδα που φέτος δεν έπαιξε στην έδρα της. Ελέγξετε κύριοι πρώτα τους οπαδούς σας και το ΑΠΟΕΛ να το αφήσετε εκτός των προβλημάτων σας. Αρκετά υποφέραμε εμείς από τιμωρίες φέτος και όπως εμείς σεβαστήκαμε τις αποφάσεις (7 αγωνιστικές τιμωρία) και σε καμία περίπτωση δεν δυναμιτίσαμε το κλίμα να το κάνετε και εσείς.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Στο αγωνιστικό κομμάτι όλοι οι παίχτες είναι έτοιμοι και ο Γιάννης Χριστόπουλος έχει καταστρώσει τα σχέδια του για απόψε. Ο Σιμς επέστρεψε στην ομάδα αφού απολογήθηκε σε όλους και δέχτηκε τους όρους που του τέθηκαν. Η ΕΘΑ είναι καλή ομάδα και δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Με σοβαρότητα πρέπει να πάμε σήμερα για το 2-0 και να ανεβάσουμε στροφές για να υποδεχτούμε τον όποιο αντίπαλο προκύψει από τον άλλο ημιτελικό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!