ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ

Μένει ο επιθετικός

Όπως αναμενόταν το μίνι σίριαλ Ονουάτσι είχε χτες αίσιο τέλος αφού ΑΠΟΕΛ και Ιωνικός επιβεβαίωσαν και γραπτώς την προφορική συμφωνία της περασμένης εβδομάδας. Ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι είναι πλέον παίκτης της ομάδας μας γεγονός το οποίο διοίκηση και τεχνική ηγεσία θεωρούν μεγάλη επιτυχία. Λίγο το ολικό ποσό που θα δαπανηθεί, λίγο η έντονη επιθυμία του Γιοβάνοβιτς να τον δει ντυμένο στα γαλαζοκίτρινα αλλά και οι πολύ καλές συστάσεις κάνουν τους υπευθύνους να θεωρούν ότι έχουν κάνει την υπέρβαση σε όλους τους τομείς.

Ο Ονουάτσι θα έρθει στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα και αν περάσει τις ιατρικές εξετάσεις θα αρχίσει αμέσως προπονήσεις. Ο βαθμό ετοιμότητας του από πλευράς φυσικής κατάστασης δεν είναι άσχημος και ίσως μπορέσει να δώσει βοήθειες στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις εάν προκριθούμε εις βάρος της Πέλιστερ.

>

Με αυτά τα δεδομένα το ρόστερ συμπληρώνεται ακόμα περισσότερο με έναν παίκτη που αναμένεται να δώσει ποιοτικές λύσεις. Με τα σημερινά δεδομένα απομένει να δούμε πότε και ποια θα είναι η λύση στον επιθετικό τομέα αφού όλοι συμφωνούν ότι η ομάδα δεν μπορεί να μείνει μόνο με τους Ζεβλάκοφ και Παπαθανασίου.

Ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς δε βιάζεται να πάρει την τελική του απόφαση αφού εκτός των άλλων θέλει να δει πόσο μπορεί να υπολογίζει στον Ονουάτσι στο θέμα σκοραρίσματος. Πάντως από τον Νιγηριανό αναμένεται και ο ρόλος του δημιουργού αφού όπως διαφάνηκε εξακολουθεί να λείπει από την ομάδα ο αντί Φερναντές ή ο αντί Μακρίδης.

Φυσικά ο Χαραλαμπιδης που εν μέρει προορίζεται για αυτό το ρόλο δεν είχε ακόμα την ευκαιρία να το πράξει αφού οι απουσίες άλλων παικτών και η τακτική της ομάδας στον πρώτο επίσημο αγώνα δεν επέτρεψαν κάτι τέτοιο.

Αντίστροφη μέτρηση για Πέλιστερ
Η Πέμπτη πλησιάζει και η αγωνία όλων μας μεγαλώνει αφού θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά την ομάδα μας. Το 0-0 του πρώτου αγώνα δεν μπορεί να θεωρηθεί καλό αποτέλεσμα αν δεν παρουσιαστούμε σοβαροί, ανώτεροι και πιο αποτελεσματικοί. Η νίκη-πρόκριση δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένη και πολύ σωστά ο Τάκης Αντωνίου προσπαθεί να επιστήσει την προσοχή όλων. Ευχή και απαίτηση μας είναι να κάνει το ίδιο και ο προπονητής με τους παίκτες μας.

___________________________________________________________________

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πορτοκαλί πάρτι της Δευτέρας και ο κόσμος μας ήταν πραγματικά φανταστικός. Οι παίκτες έφυγαν πλήρως εντυπωσιασμένοι με τα όσα είδαν και έζησαν στο «Σπίτι των Πορτοκαλί» κι ελπίζουμε πως θα μεταφέρουν τον παλμό του κόσμου μας στο γήπεδο. Εμείς , ως Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ , ευχαριστούμε τον υπέροχο κόσμο του Θρύλου, τις διοικήσεις του σωματείου και εταιρείας, τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ελπίζουμε πως έφυγαν όλοι ικανοποιημένοι. Την Πέμπτη η ομάδα μας θα δώσει τον πρώτο της επίσημο αγώνα στην έδρα μας και κάπου εδώ τελειώνουν τα ψέματα και οι δικαιολογίες. Αφήστε τον καναπέ, αφήστε τις παραλίες και φροντίστε όλοι οι ΑΠΟΕΛιστες να βρίσκεστε στο γήπεδο για να εμψυχώσουμε την ομάδα και να σπρώξουμε τους παίκτες στην πρόκριση. Ο ποδοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ ξεκινά το μακρινό του ταξίδι και εμείς οφείλουμε να δώσουμε δυναμικά το παρών μας για να δείξουμε στους αλλόθρησκους τι σημαίνει Πορτοκαλί κερκίδα. Το ΓΣΠ θα πρέπει να είναι ντυμένο στα Πορτοκαλιά και η ομάδα να έχει κοντά της τον δωδέκατο της παίκτη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!