ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ – ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !!

Πλάνο και χωρίς Μίρο

Στην πιο κρίσιμη καμπή της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος τα αγωνιστικά προβλήματα λόγω τραυματισμών αυξάνονται επικίνδυνα. Μετά τους Χαραλαμπίδη, Πάουλο Κόστα αλλά και τη γνωστή κουραστική περίπτωση Σεγκιρί εξαιρετικά αμφίβολος για τον Κυριακάτικο αγωνά είναι και ο Μιροσάβλιεβιτς. Ο παίκτης αποχώρησε τραυματίας από τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος και από τότε δεν μπόρεσε να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς. Ο έντονος πόνος που νιώθει στο πόδι δεν του επιτρέπει κάτι τέτοιο και παρόλο η σημερινή μέρα θα δώσει οριστική απάντηση, οι ενδείξεις λένε ότι πολύ δύσκολα θα προλάβει. Είναι για αυτό που στο μυαλό του προπονητή μας ωριμάζει η σκέψη πως δεν θα τον έχει στη διάθεση του και είναι με αυτό το σκεπτικό που καταστρώνει το πλάνο του.

Ο βαθμός δυσκολίας αλλά και οι προκλήσεις λόγω και της διαφαινόμενης απουσίας του Μίρο γίνονται ακόμα πιο μεγάλες. Η απουσία τόσο σημαντικών μονάδων είναι βαρόμετρο αλλά ο πάντα αισιόδοξος και σίγουρος για τις δυνατότητες του φετινού ΑΠΟΕΛ, Γιοβάνοβιτς καλείται να κάνει για ακόμα μια φορά τα μαγικά του που θα μας φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σήμερα επιστρέφουν στον Αρχάγγελο και οι διεθνείς μετά και την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων ψες με το φιλικό ενάντια στη Σλοβακία, όπου οι Χρήστου, Μιχαήλ και Ηλία πήραν λίγο χρόνο συμμετοχής αγωνιζόμενοι ως αλλαγή. Όλοι επιστρέφουν χωρίς προβλήματα κάτι που θεωρείται θετικό.

Σε μια άλλη εξέλιξη ο Λεόντιος Τράττος θα είναι ο διαιτητής που θα έχει το δύσκολο έργο να κρατήσει τον αγώνα μακριά από ακρότητες παρά το ότι οι Απολλωνίστες θα επιστρατεύσουν κάθε μέσο για να έχουν βαθμολογικό κέρδος.

__________________________________________________________________

Επόμενος μας αντίπαλος ο απόλλωνας και η ομάδα καλείτε να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις για να κερδίσει αυτό το παιχνίδι και να παραμείνουμε στην κορυφή. Ο σύνδεσμος θα είναι εκεί αλλά, τόσο εμείς όσο και οι ποδοσφαιριστές, σας χρειαζόμαστε δίπλα μας. Καλούμε λοιπόν τους γνήσιους ΑΠΟΕΛιστες που ακολουθούν πιστά τον Θρύλο από την αρχή της περιόδου να δώσουν δυναμικά το παρών τους για να σπρώξουμε μαζί τον Θρύλο στο τρίποντο. Εμείς σας θέλουμε όλους με Πορτοκαλί στα τσιμέντα του Τσιρείου , όπου θα τα δώσουμε όλα για 90′ λεπτά για να πάρουμε την νίκη. Είμαστε η ασπίδα της ομάδας και καλούμαστε να αποδείξουμε για ακόμη μία φορά φέτος πως δίκαια βρισκόμαστε στην κορυφή. Η Πορτοκαλί αυτοκινητοπομπή θα ξεκινήσει από το Φαν Κλαμπ και όσοι θα μας ακολουθήσουν θα πρέπει να βρίσκονται στο σωματείο το αργότερο μέχρι τις 1.00 μ.μ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!