ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ: Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ως Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ νιώθουμε πλέον δικαιωμένοι για την απόφαση της ΟΥΕΦΑ να αποσύρει τις καταγγελίες για την μαζική εμφάνιση της Ελληνικής σημαίας στο παιχνίδι με την Πόρτο. Απ’ την άλλη, δεν μπορούμε όμως να μην σχολιάσουμε το ότι κάποιοι σε αυτό το νησί είτε είναι δημοσιογράφοι, είτε πολιτικά πρόσωπα ακόμη πιστεύουν και διατυμπανίζουν ότι η καταγγελία που έγινε ήταν λόγο άγνοιας της ίδιας της ΟΥΕΦΑ. Η ΟΥΕΦΑ κύριοι, είναι η μεγαλύτερη ομοσπονδία από της 6 ηπειρωτικές που διαθέτει η ΦΙΦΑ και δεν θα μπορούσε ούτε να κάνει τέτοιο λάθος αλλά ούτε να λειτουργήσει με τέτοιο ερασιτεχνισμό και στο τέλος να βρεθεί τόσο εκτεθειμένη.

Αντιθέτως εμείς, ως ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ, πιστεύουμε ακράδαντα ότι πίσω από την συγκεκριμένη καταγγελία κρύβονται κάποιοι τρίτοι και θα συνεχίσουμε τις έρευνες που ήδη αρχίσαμε και οι οποίες βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Όταν και εφόσον θα έχουμε περισσότερα στοιχεία θα τα αναφέρουμε. Εμείς, δεν θα σταματήσουμε ποτέ να είμαστε ασπίδα για το σωματείο και τον Ελληνισμό είτε αυτό αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Επίσης, εκφράζουμε την δυσαρέσκεια μας αφού τα περισσότερα πολιτικά κόμματα, τα σωματεία και οι οργανώσεις, έμειναν απαθείς για το εν λόγο θέμα χωρίς να πάρουν θέση. Την ίδια και ίσως μεγαλύτερη απάθεια για το θέμα της Ελληνικής σημαίας (στην οποία όλα τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα της πολιτείας αποδίδουν χαιρετισμούς σε εθνικές γιορτές και όχι μόνο) έδειξε η πολιτεία που, αν είναι δυνατόν, δεν μπήκε καν στον κόπο να αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα. Η Ελληνική ψυχή όμως αδέλφια έδειξε ότι δεν φοβάται κανένα και τα έβαλε με τον κολοσσό που λέγετε ΟΥΕΦΑ, η οποία στο τέλος αναγκάστηκε να αποσύρει τις κατηγορίες.

Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου αντιμετωπίζουμε την Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος και καλούμε τα μέλη μας να ‘ρθουν στο Σπίτι των Πορτοκαλί, στις 4.00 μμ, για να πάμε πορεία προς την Λάρνακα όπου πρέπει να σπρώξουμε τον ΘΡΥΛΟ στην 6 η συνεχόμενη του νίκη.

Επίσης ενημερώνουμε όσους γράφτηκαν μέλη για την περίοδο 09-10 και δεν έχουν παραλάβει ακόμα την κάρτα τους και την φανέλα πως μπορούν να το κάνουν μέχρι τις 30/11/2009 από το κατάστημα Old School Supporters. Από την 1η Δεκεμβρίου και μέχρι το τέλους της περιόδου 09-10 θα συνεχίζονται κανονικά οι εγγραφές αλλά τα μέλη θα παίρνουν μόνο την κάρτα μέλους και όχι την φανέλα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4.00μμ ΟΛΟΙ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΓΙΑ ΠΟΡΕΙΑ

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ – ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!