ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ

Κόντρα στην προϊστορία που σκόπιμα συντηρούν κάποιοι για να ελπίζουν, καλούμαστε να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Μπροστά μας και πάλι οι γνωστοί άγνωστοι που δηλώνουν ότι το Σάββατο όχι μόνο θα μας κερδίσουν αλλά θα το κάνουν με εντυπωσιακό τρόπο. Εμείς όμως θα είμαστε εκεί στην πρώτη γραμμή αφού γεννηθήκαμε για να πρωταγωνιστούμε σε τέτοιους αγώνες και δεν πρόκειται να τους αφήσουμε να μας στερήσουν αυτό που δικαιωματικά μας ανήκει. Νά ‘στε σίγουροι πως θα επιστρατεύσουν κάθε μέσο για να τα καταφέρουν, όμως έχουσι γνώση οι φύλακες…

Ο υπέροχος κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα κοιτάξει και πάλι στα μάτια τους απέναντι και θα σπρώξει την ομάδα στη νίκη. Μια ομάδα που είναι πανέτοιμη, έχοντας το ηθικό στα ύψη και το  μόνο που απομένει είναι η στήριξη και το πάθος από την κερκίδα. Μπορεί οι άλλοι να ονειρεύονται, μπορεί οι άλλοι να κάνουν τα πάντα για να συσπειρωθούν, όμως η μοίρα φρόντισε να μας βρίσκουν πάντα στο δρόμο τους. Εμψυχώστε την ομάδα, χειροκροτήστε τους παίκτες μας, ακολουθήστε τους οργανωμένους στην κερκίδα και το αποτέλεσμα θα είναι υπέρ μας.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΘΑ ΒΑΦΤΟΥΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Εμείς οι οργανωμένοι θα ξεκινήσουμε την πορεία μας από την Παρασκευή το βράδυ, στις 7.30 μ.μ, στο Λευκόθεο όπου η καλαθοσφαιρική ομάδα μας επιστρέφει στην έδρα της με αντίπαλο την ΕΘΑ. Από εκεί ξεκινά η προθέρμανση για τον αγώνα του Σαββάτου. Μια προθέρμανση που θα συνεχιστεί από νωρίς το Σάββατο αφού στις 3.00 μ.μ θα βρεθούμε όλοι στο σωματείο για την Πορτοκαλί πορεία προς το γήπεδο.

Οι χώροι στάθμευσης για τους οπαδούς μας το Σάββατο είναι πίσω από την Νότια και όχι Δυτικά του γηπέδου και στο Nuevo Campo, ενώ θα πρέπει να πάμε γήπεδο είτε από τα Λατσιά είτε από το Τσέρι και όχι από τον Ορφανίδη.

Παρασκευή, 7.30.μ.μ ΑΠΟΕΛ – ΕΘΑ στο Λευκόθεο,
Σάββατο, 3.00 μ.μ, συνάντηση στο Σωματείο για πορεία

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!