ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ – ΠΑΜΕ ΛΕΜΕΣΟ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αντιλαμβάνεται τη σημασία της σωστής και μη επιλεκτικής επικοινωνίας με τα μέσα ενημέρωσης και κατ’ επέκταση με τον κόσμο. Μέσα στα πλαίσια αυτά άρχισε από χτες τις εβδομαδιαίες συναντήσεις με τους αθλητικούς συντάκτες. Ακόμα πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι αντιλαμβάνεται πλήρως τα όσα διαδραματίζονται εδώ και καιρό στο ΑΠΟΕΛ σε όλα τα επίπεδα. Είναι για αυτό που το κεντρικό του μήνυμα στην πρώτη του διάσκεψη ήταν ότι πρέπει να γίνουμε ξανά ομάδα. Η προτροπή αυτή δεν έχει παραλήπτες μόνο τους ποδοσφαιριστές του αλλά όλους που αποτελούν το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ. Αν μπορούσαμε μάλιστα να υπολογίσουμε σε του θα λέγαμε ότι το μήνυμα του απευθυνόταν κυρίως στον κόσμο, τους διοικούντες και τους διάφορους επώνυμους.

Και αυτό γιατί ο Ιβάν πέραν από του ότι έχει πληροφορηθεί σωστά, έχει συνειδητοποιήσει και ο ίδιος ότι το ΑΠΟΕΛ δεν είναι ομάδα εκτός αγωνιστικού χώρου. Το διοικητικό συμβούλιο μπορούσε και έπρεπε να λειτουργεί καλύτερα, οι σχέσεις μεταξύ συμβούλων και παικτών μπορούσε και έπρεπε να ήταν καλύτερες, οι σχέσεις μεταξύ νυν και πρώην προέδρου μπορούσε να ήταν λίγο καλύτερες από ανύπαρκτες που είναι σήμερα, ενώ και η κόντρα μεταξύ οργανωμένων και διοίκησης αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει η ομοψυχία και συμπόρευση που απαιτείται.

Από πλευράς ποδοσφαιριστών και υλικού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει τοποθετηθεί εδώ και καιρό λέγοντας ότι υπάρχει η απαιτούμενη ποιότητα και παρά το ότι θα επιθυμούσε κάποιες προσθαφαιρέσεις αντιλαμβάνεται ότι αυτό δε θα γίνει άμεσα. Παράλληλα έχει καταφέρει σιγά σιγά να αλλάξει το κλίμα στον Αρχάγγελο σε ικανοποιητικό βαθμό.

>

Το μεγάλο στοίχημα πλέον είναι ο αγώνας του Τσιρείου αφού μια νίκη επί του Απόλλωνα σε μια έδρα από την οποία δε έχουμε φύγει νικητές σε δυο προηγούμενες προσπάθειες στο πρωτάθλημα, θα αποτελέσει την πιο καλό ψυχολογικό ντοπάρισμα. Νίκη ισοδυναμεί με εδραίωση στη δεύτερη θέση που είναι πλέον ο εφικτός στόχος αλλά και επιτυχία επί ενός αντιπάλου που έχει τους ίδιους στόχους με τους δικούς μας.

Μάλλον μέσα και Μπίδης
Στον αγωνιστικό τομέα σήμερα θα κριθεί κατά πόσο ο Χαραλαμπίδης θα είναι στην αποστολή με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του. Όσον αφορά τους τραυματίες οι Φλορέα και Σεγκιρί είναι πολύ καλύτερα με τον πρώτο να θεωρείται βέβαιο ότι θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ενώ για τον Σεγκιρί δεν γίνονται ακριβής προβλέψεις αφού όπως φάνηκε από την περασμένη εβδομάδα δεν ήταν έτοιμος για φουλ ενενηντάλεπτο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!