ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ

Η επικείμενη μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και είναι θέμα ημερών να αρχίσουν οι διαρροές διαφόρων παικτών που ενδιαφέρουν ή έχουν προταθεί στην ομάδα μας. Η μεταγραφική ενίσχυση του ΑΠΟΕΛ θεωρείται επιβεβλημένη έτσι ώστε να μπορέσουν να καλυφθούν κάποια κενά που έχουν εντοπιστεί αλλά και για να συμπληρωθεί το ρόστερ με τρόπο που να επιτρέπει στην ομάδα να ανταποκριθεί στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει εντοπίσει εδώ και καιρό τις μεγαλύτερες αδυναμίες όσον αφορά θέσεις ή και παίκτες και έχει ενημερώσει αναλόγως τον Κυριάκο Ζιβανάρη και τους συνεργάτες του. Το ζητούμενο πλέον είναι να βρεθούν οι παίκτες και τα χρήματα που απαιτούνται έτσι ώστε να μην πάθουμε τις γκάφες του καλοκαιριού.

Δεν πάει πολύς καιρός που διοίκηση και κάποιος μάνατζερ παρουσίαζαν ως φλέβα χρυσού τη συνεργασία με κάποια Πόρτο Αλέγκρε και την έλευση αρκετών παικτών από τη συγκεκριμένη ομάδα. Ταβάρες, Ντα Κόστα αλλά και ο Τόρες έδειξαν πως δεν είναι παίκτες που μπορούμε να στηριχτούμε πάνω τους. Το ίδιο ισχύει δυστυχώς για τον Μοραϊς και με βάση αυτά τα δεδομένα αλλά και κάποια άλλα γίνεται ξεκάθαρο σε ποιες θέσεις θέλει ενίσχυση ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Μια άλλη σημαντική παράμετρος αφορά τον Μάριο Ηλία και την τελική απόφαση που θα πάρει ο προπονητής για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Αν ο προπονητής μας αποφασίσει ότι δε χρειάζεται τον παίκτη τότε θα χρειαστεί ενίσχυση και στα δυο άκρα της άμυνας από ένα ή δυο παίκτες. Δυστυχώς το καλοκαίρι δεν είχε γίνει εφικτή η εξεύρεση παικτών που θα μπορούσαν να αποτελέσουν back up των Κόντη και Φλορέα και η τροπή που πήρε η σχέση Ηλία-Ουζουνίδη στερεί από την ομάδα μια επιλογή. Και με τον Ηλία όμως να παραμένει στο ρόστερ η τεχνική ηγεσία θα ήθελε την προσθήκη ενός αμυντικού που μπορεί να δώσει λύσεις στην αριστερή κυρίως πλευρά.

Διάβασε τα νέα του ΑΠΟΕΛ από το κινητό σου με Vodafone live!

Τεχνική ηγεσία και διοίκηση δεν κατάφεραν να βρουν αυτό που ήθελαν όταν δεν ανανέωναν τη συνεργασία με τον Γκόμεζ αφού ούτε ο Ταβάρες αλλά ούτε ο Πίντο μπορούν να ανταποκριθούν με τον τρόπο που θέλει ο προπονητής. Το να αγωνίζεται στη συγκεκριμένη θέση ο Μακρίδης ή ο Φερναντές θεωρείται λύση ανάγκης που δημιουργεί άλλα προβλήματα. Είναι για αυτό που αργά η γρήγορα το ΑΠΟΕΛ θα χρειαστεί ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση και το ψάξιμο έχει ήδη αρχίσει.

Στη γραμμή κρούσης υπάρχει αναμονή αφού η επάνοδος του Ζε Κάρλος δίνει κάποια άνεση, ενώ το πιο σημαντικό όσον αφορά την περίπτωση ενίσχυσης είναι το τι θα δείξει τις επόμενες 3 εβδομάδες το Τσόροβιτς. Ο Σλοβένος επιθετικός ήρθε στην ομάδα με τη βεβαιότητα ότι θα μπορούσε να προσφέρει. Μέχρι σήμερα και μετά από δυο μήνες σχεδόν παρουσίας του κάτι τέτοιο δεν έγινε όχι γιατί δεν είναι ικανός αλλά γιατί ήταν τόσο ανέτοιμος που δεν μπορούσε καν να αγωνιστεί. Έχοντας καλύψει αρκετό από το χαμένο έδαφος θεωρείται πλέον έτοιμος και θα πρέπει να αποδείξει κάποια πράγματα εάν πάρει χρόνο συμμετοχής.

Το αποχαιρετιστήριο του Σταύρου
Η απογοητευτική προσέλευση του κόσμου επισκίασε ακόμα και αυτή την τιμητική συνάντηση που έγινε για τον Σταύρο Γεωργίου. 700 περίπου άτομα μαζεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Εθνικό Στάδιο Στίβου του ΓΣΠ για να δουν από κοντά τον Σταύρο να φορεί για τελευταία φορά τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Οι όποιοι υπεύθυνοι καλούνται να παραδειγματιστούν από τα όσα δεν έγιναν στη συγκεκριμένη περίπτωση έτσι ώστε οι επόμενες τιμητικές να μην έχουν την ίδια κατάληξη.

Σε ένα αγώνα όπου οι 800 περίπου οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, αν και εκδηλωτικοί όπως πάντα, ούτε αντικείμενα έριξαν, ούτε πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων κάθισαν και ούτε προκάλεσαν οτιδήποτε το αξιοσημείωτο βγήκαν προς τα έξω σωρεία ψευδών δηλώσεων εκ μέρους του Απόλλωνα με τις οποίες μας κατηγορούν ασύστολα για δήθεν τρομοκρατία της διαιτησίας αλλά και των ιδίων. Μιας διαιτησίας που με τα συνεχόμενα λάθη κατάφερε να βάλει μέσα στο παιχνίδι ένα ανύπαρκτο αντίπαλο, που φανερά δεν δικαιούταν τίποτε περισσότερο απέναντι στην κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος. Αντί όμως να έχουμε εμείς παράπονο από την διαιτησία που μάταια προσπαθεί εδώ και 3 αγώνες να μας σταματήσει και να χαλάσει το αήττητο έχουν αυτοί που παρουσιάζονται αδύναμοι και ανήμποροι να μας νικήσουν.

Προκαλούμε λοιπόν τους παράγοντες του Απόλλωνα να μας παρουσιάσουν βιντεογραφικό, η άλλο, υλικό με το οποίο αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας πως οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ δημιούργησαν τα όσα δήθεν έγιναν το βράδυ της Τετάρτης. Ο ΑΠΟΕΛ είναι δυνατότερος από ποτέ και όσοι προσπαθήσουν, με δόλιους τρόπους εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων, να σταματήσουν την πορεία μας θα μας βρουν μπροστά τους. Ας μην ξεχνιόμαστε κύριοι της ΚΟΚ, διαιτητές και λοιποί καλαθοσφαιρικοί παράγοντες πως όταν ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ νοιώσει αδικημένος πέφτουν κεφάλια, ανεξαιρέτου μεγέθους.

Εμείς ως Σύνδεσμος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την παρουσία του στο γήπεδο και παράλληλα στέλνουμε μήνυμα σε όλους τους ΑΠΟΕΛιστες να αγκαλιάσουν περισσότερο την ομάδα γιατί η αγωνιστική πορεία του Θρύλου μέχρι τώρα φαίνεται δεν αρέσει σε κάποιους και θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους να την ανακόψουν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!