ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ

Η τελευταία προπόνηση ολοκληρώθηκε χθες χωρίς κανέναν πρόβλημα και τώρα όλοι αναμένουν να περάσουν οι τελευταίες ώρες μέχρι τις 7.00 όπου ο Χρίστος Ηλία θα σφυρίξει το εναρκτήριο λάκτισμα. Η νίκη είναι ο μοναδικός στόχος και οι παίκτες θα επιδιώξουν να πετύχουν το ζητούμενο που θα επιτρέψει να διατηρήσουμε τη διαφορά από την Ανόρθωση και να σφραγίσουμε τη δεύτερη θέση.

Το πλάνο του Ιβάν θα επιβεβαιωθεί σε λίγο αλλά όλες οι ενδείξεις φωτογραφίζουν 4-5-1 με τον Μαχλά μοναδικό προωθημένο. Όπως φάνηκε μέσα από τις προπονήσεις ο προπονητής μας δε θα ρισκάρει την συμπερίληψη παικτών όπως οι Σεγκιρί και Δασκαλάκη στο αρχικό πλάνο. Αυτό σημαίνει ότι ο πιο πιθανός παρτενέρ του Μπρόερς στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Φλορέα. Αν γίνει κάτι τέτοιο σημαίνει ότι οι Κόντης και Χατζί θα καλύψουν τα δυο άκρα.

Στη μεσσαία γραμμή όπου θα κριθούν πολλά Μιχαήλ και Σατσιά αναμένεται να έχουν το γνωστό τους ρόλο, με το Χαραλαμπίδη να καλύπτει το δεξί άκρο και τον Μακρίδη σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο συνδετικού κρίκου με την επιθετική γραμμή. Πίντο ή Ζε Κάρλος είναι το μεγάλο ερωτηματικό όσον αφορά τη θέση που απομένει με την κάθε περίπτωση να έχει τα θετικά και τα αρνητικά της.

>

Η αποχή του Βραζιλιάνου δείχνει να είναι το μόνο πράγμα που προβληματίζει τον Γιοβάνοβιτς και αν τελικά μείνει στον πάγκο θα είναι αυτός ο λόγος. Εννοείται ότι ανά πάσα στιγμή θα μπορέσει να αγωνιστεί ως αλλαγή αν η επιθετική συμπεριφορά της ομάδας είναι προβληματική.

Έγινε το αναμενόμενο. Ραντεβού την Τρίτη
Η ΑΕΛ κέρδισε μέσα στη Λεμεσό με 78-63 έτσι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει τον Κεραυνό στον τελικό θα κριθεί την Τρίτη στη Λευκωσία. Η έδρα επικράτησε και σε αυτό τον αγώνα και το ζητούμενο είναι να κάνουμε και εμείς το ίδιο. Ο αγώνας ήταν μια από τα ίδια με την ΑΕΛ να παίρνει το προβάδισμα και να το διατηρεί μέχρι τέλους. Από πλευράς μας τα πάντα ίσως να είχαν κριθεί πριν καν ακόμα αρχίσει ο αγώνας, όταν ο Γουιλερ έμεινε εκτός δεκάδας για προληπτικούς λόγους.

Τα δεκάλεπτα: 26-19, 49-37, 71-49, 78-63.

ΑΠΟΕΛ: Βαν Ντόρπε 2, Σερδάρης 8 (2), Χάνσεν 9 (1), Μισέτα 9 (1) Τζόουνς 8 (1), Λοπάτκα 2, Ραντούνοβιτς 7 (1), Παντούρης 3 (1), Γκαρσία 12, Σωκράτους 3.

_______________________________________________________

Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ

Κόντρα στις παραδόσεις και κόντρα στις προβλέψεις η ΑΠΟΕΛιστικη παράταξη καλείτε να δώσει τον καλύτερο της εαυτό τόσο στο γήπεδο όσο και στην εξέδρα. Το Πορτοκαλί χρώμα θα πρέπει να κατακλύσει την Νότια αλλά και την Ανατολική εξέδρα, ενώ η πορεία των οργανωμένων θα πρέπει να είναι ανεπανάληπτη. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για την νίκη. Εμείς οι οργανωμένοι είμαστε πανέτοιμοι και το ίδιο ζητούμε από όλους τους ΑΠΟΕλιστες γιατί χωρίς την συμπαράσταση όλου του κόσμου το έργο μας είναι δύσκολο. Ελάτε μαζί με την πορεία, πηγαίνετε έγκαιρα στο γήπεδο, ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες των οργανωτών και η νίκη τις εξέδρας θα είναι εξασφαλισμένη.

Στις 4.00 μ.μ. το αργότερο όλοι στο σωματείο για την πορεία.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Αστυνομικά μέτρα:

  • Οι οπαδοί μας θα σταθμεύσουν μόνο Νότια του γηπέδου (πίσω από την κερκίδα των Πορτοκαλί) και θα πρέπει να κατευθυνθούν στο γήπεδο είτε από τα Λατσιά, είτε από το Τσέρι.
  • Το Nuevo Campo και οι χώροι στάθμευσης Βόρεια και Δυτικά του σταδίου θα είναι κλειστοί για τους ΑΠΟΕΛιστες. Επίσης κλειστή για εμάς θα είναι και η διαδρομή από τον Ορφανίδη.
  • Οι πόρτες του σταδίου ανοίγουν στις 4.30 και κλείνουν στις 6.30

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!