ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ

Μακάρι να έρθει

Παρά το ότι σήμερα θα κριθεί η παραμονή ή όχι της Cadiz στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, πληροφορίες και σχετικές αναφορές των ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Κοσόφσκι εξασφάλισε την ελευθέρα του και έρχεται σήμερα στην Κύπρο για να υπογράψει. Παρά το ότι βγήκε προς τα έξω ότι η Cadiz στην οποία αγωνίζεται ο Κοσόφσκι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Αν τελικά η αρμόδια επιτροπής της Ισπανικής ομοσπονδίας αποφασίσει τη διαβάθμιση της Cadiz θα είναι γιατί δεν έγινε αποδεκτή η ένσταση της ομάδας του Κοσόφσκι για αντικανονική συμμετοχή ενός παίκτη (Κίκο) της Hercules.

Πληροφορίες μάλιστα τις οποίες επικαλείται σε χτεσινό της δημοσίευμα και η έγκαιρη Ισπανική εφημερίδα AS αναφέρουν ότι η Cadiz θα κερδίσει την υπόθεση και θα παραμείνει στην κατηγορία. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο Κοσόφσκι εξακολουθεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο, αφού μένει ελεύθερος μόνον αν η ομάδα πέσει κατηγορία. Φυσικά μπορεί να έχει γίνει κάποιου άλλου είδους διευθέτηση μεταξύ παίκτη και της Ισπανικής ομάδας, που να του δίνει τη δυνατότητα να μην εξαρτάται το μέλλον από την απόφαση παραμονής ή όχι της Cadiz στην κατηγορία.

>

Μακάρι να έρθει λοιπόν αφού πέραν του ότι το βιογραφικό του φωτογραφίζει έναν πάρα πολύ καλό παίκτη, δεν έχουμε περιθώρια για άλλες αναποδιές. Ας μην ξεχνάμε ότι εκκρεμεί η απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού αφού πέραν των Ζεβλάκοφ και Παπαθανασίου δεν υπάρχουν άλλοι καθαρόαιμοι επιθετικοί στο ρόστερ μας.

Αντίστροφη μέτρηση για επιστροφή
Όσον αφορά την προετοιμασία διεξάγεται σήμερα το τελευταίο φιλικό της ομάδας μας το οποίο σηματοδοτεί και την αντίστροφη μέτρηση για επιστροφή στην Κύπρο. Αυτό θα γίνει ξημερώματα Δευτέρας και το ζητούμενο πλέον είναι να διευθετηθεί ένα φιλικό πριν τον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα. Όσον αφορά την προετοιμασία στην Αυστρία η τεχινκή ηγεσία δηλώνει σούπερ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παικτών αλλά και τη δυναμικότητα της ομάδας.

__________________________________________________________

ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ
ΑΠΟ ΤΟ PLUS TV

Στις 3/7/2008 παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Plus TV η εκστρατεία που διοργανώνει το Δ.Σ της Ομόνοιας για την καθαριότητα των συνθημάτων που αναγράφονται στους δρόμους της Λευκωσίας. Κατά την διάρκεια του ρεπορτάζ όμως εντοπίσαμε μια μονόπλευρη και παραπλανητική παρουσίαση των γεγονότων η οποία, προφανώς, είχε ως σκοπό να βλάψει την εικόνα του κόσμου του ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!