ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ

Η μεγάλη ώρα έφτασε αφού στις 8.00 η ομάδα μας καλείται να κάνει το πρώτο και πιο αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του champions league. Τα οφέλη από κάτι τέτοιο είναι τεράστια και είναι για αυτό που παρατηρείται μια άνευ προηγουμένου αποφασιστικότητα σε όλους. Τόσο οι παίκτες όσο και ο κόσμος θέλουν πολύ τη νίκη κάτι που αποτυπώνεται τόσο από τις διάφορες δηλώσεις όσο και από την κινητικότητα στα εισιτήρια. Το ενδεχόμενο να γεμίσουν οι τρεις κερκίδες που μας αναλογούν είναι κάτι περισσότερο από πιθανό παρά την αφόρητη ζέστη και την περίοδο διακοπών που διανύουμε. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποτελεί όπως πάντα τη φωνής της λογικής και της συγκρατημένης αισιοδοξίας σε μια προσπάθεια του να πετύχει αυτό που θέλει χωρίς τυμπανοκρουσίες.

Το αγωνιστικό πλάνο του προπονητή μας είναι έτοιμο και όπως εικάζεται δεν αναμένεται να είναι διαφορετικό από αυτό που μας έχει συνηθίσει. Γεμάτο κέντρο με βοήθειες από τα άκρα στον προωθημένο επιθετικό και προσοχή στην αναχαίτιση των επιθετικών προσπαθειών του αντιπάλου. Παράλληλα η υπομονή είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό του περσινού ΑΠΟΕΛ το οποίο πρέπει να παρουσιαστεί και στο συγκεκριμένο αγώνα. Και αυτό γιατί πρώτιστος στόχος είναι να μη δεχτούμε γκολ και χωρίς άγχος και με σωστή τακτική να πετύχουμε ένα τουλάχιστον τέρμα.

Οι παίκτες που θα κληθούν να κάνουν πράξη το πλάνο αναμένεται να είναι αυτοί που σήκωσαν το βάρος και την περσινή χρονιά αφού και οι τέσσερις νεοφερμένοι κρίνονται ανέτοιμοι. Ο Σιγκορά ίσως να μην είναι καν στην αποστολή αφού ο Γιοβάνοβιτς συνηθίζει να έχει στη διάθεση του ετοιμοπόλεμους παίκτες. Εκεί που θα γίνει πραγματική μάχη είναι στο χώρο του κέντρου όπου ο μόνος που μπορεί να θεωρηθεί σίγουρος είναι ο Μοράις. Μιχαήλ, Σατσίας και Πίντο είναι οι υποψήφιοι για τις άλλες δυο θέσεις. Σε αυτούς ίσως προστεθεί και ο Μιροσάβλιεβιτς αν προτιμηθεί ο Ζεβλάκοφ στην κορυφή. Για τα άκρα θα προτιμηθούν δυο εκ των Μπίδη, Αλεξάνδρου και Κοσόφκσι. Όλα αυτά φυσικά είναι δικές μας εκτιμήσεις και στο τέλος της ημέρας αυτό που μετά είναι οι επιλογές του Ιβάν.

_________________________________________________________________

Το βράδυ της Τετάρτης στις 8.00μμ ο ΘΡΥΛΟΣ ο ΘΕΟΣ αντιμετωπίζει

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!