ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ

Στην 7η συνεχόμενή του νίκη έφτασε το βράδυ του Σαββάτου το ΑΠΟΕΛ και εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Οι «γαλαζοκίτρινοι» κατέβαλαν σχετικά εύκολα τον Frederick Αχιλλέα Καϊμακλίου στην Παλουριώτισσα με 70-44, αφού χρειάστηκε να παίξουν σοβαρό μπάσκετ από το 10΄ μέχρι το 30΄. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν φιλότιμα ιδιαίτερα στην άμυνά τους, ενώ έβγαλαν και κάποιες καλές επιθέσεις. Ωστόσο, η διαφορά δυναμικότητας με τους αντιπάλους τους ήταν μεγάλη και δεν μπόρεσαν να παραμείνουν κοντά στο σκορ.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, με τον Frederick Αχιλλέα να στηρίζεται στην ενεργητική του άμυνα και το ΑΠΟΕΛ να είναι άστοχο και να έχει λάθος τρόπο παιχνιδιού. Όμως, η βελτιωμένη παρουσία των φιλοξενούμενων στο δεύτερο δεκάλεπτο, με καλή άμυνα και πιο σωστές επιθετικές επιλογές από το 14΄ και μετά, τους έδωσε την ευκαιρία να αυξάνουν τη διαφορά στο σκορ και να φτάνουν στο +14 στο ημίχρονο (20-34).

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επανέλθουν στο μέσο της τρίτης περιόδου, χάρη και στα νεύρα του Ραντούνοβιτς και μείωσαν σε 32-39 στο 25΄. Ωστόσο, ακολούθησε το γρήγορο παιχνίδι των «γαλαζοκίτρινων» και το ξέσπασμα, με κύριους εκφραστές τούς Γκαρσία και Παντούρη. Μέχρι το 29΄20΄΄ ο ΑΣΠΙΣ ΑΠΟΕΛ έκανε σερί 0-15 και προηγήθηκε με 32-54 και ουσιαστικά έδωσε τέλος στον αγώνα, με το τελευταίο δεκάλεπτο να αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Διάβασε τα νέα του ΑΠΟΕΛ από το κινητό σου με Vodafone live!

Κορυφαίος παίκτης του αγώνα, σύμφωνα και με τη στατιστική υπηρεσία της ΚΟΚ, ήταν ο Τζο-Τζο Γκαρσία του ΑΠΟΕΛ με tendex 1,18. Ο Αμερικανοκύπριος σέντερ, σε 17 λεπτά συμμετοχής, πέτυχε 13 πόντους (5/6 βολές, 4/8 τρίποντα), μάζεψε 10 ριμπάουντ (5 αμυντικά – 5 επιθετικά) και είχε 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 1 λάθος.

Δεκάλεπτα:
15-19, 20-34, 34-54, 44-70.

ΑΠΟΕΛ
Βαν Ντόρπε 4, Σερδάρης 3 (1), Στόουκς 4, Μιτσέτα 12, Σωκράτους, Οτσόκολιτς 9 (1), Ραντούνοβιτς 5, Γουίλερ 7 (2), Παντούρης 7, Ιβάνοβιτς 4, Τσιατίνης 2, Γκαρσία 13.

Σε ένα αγώνα όπου οι 800 περίπου οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, αν και εκδηλωτικοί όπως πάντα, ούτε αντικείμενα έριξαν, ούτε πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων κάθισαν και ούτε προκάλεσαν οτιδήποτε το αξιοσημείωτο βγήκαν προς τα έξω σωρεία ψευδών δηλώσεων εκ μέρους του Απόλλωνα με τις οποίες μας κατηγορούν ασύστολα για δήθεν τρομοκρατία της διαιτησίας αλλά και των ιδίων. Μιας διαιτησίας που με τα συνεχόμενα λάθη κατάφερε να βάλει μέσα στο παιχνίδι ένα ανύπαρκτο αντίπαλο, που φανερά δεν δικαιούταν τίποτε περισσότερο απέναντι στην κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος. Αντί όμως να έχουμε εμείς παράπονο από την διαιτησία που μάταια προσπαθεί εδώ και 3 αγώνες να μας σταματήσει και να χαλάσει το αήττητο έχουν αυτοί που παρουσιάζονται αδύναμοι και ανήμποροι να μας νικήσουν.

Προκαλούμε λοιπόν τους παράγοντες του Απόλλωνα να μας παρουσιάσουν βιντεογραφικό, η άλλο, υλικό με το οποίο αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας πως οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ δημιούργησαν τα όσα δήθεν έγιναν το βράδυ της Τετάρτης. Ο ΑΠΟΕΛ είναι δυνατότερος από ποτέ και όσοι προσπαθήσουν, με δόλιους τρόπους εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων, να σταματήσουν την πορεία μας θα μας βρουν μπροστά τους. Ας μην ξεχνιόμαστε κύριοι της ΚΟΚ, διαιτητές και λοιποί καλαθοσφαιρικοί παράγοντες πως όταν ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ νοιώσει αδικημένος πέφτουν κεφάλια, ανεξαιρέτου μεγέθους.

Εμείς ως Σύνδεσμος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την παρουσία του στο γήπεδο και παράλληλα στέλνουμε μήνυμα σε όλους τους ΑΠΟΕΛιστες να αγκαλιάσουν περισσότερο την ομάδα γιατί η αγωνιστική πορεία του Θρύλου μέχρι τώρα φαίνεται δεν αρέσει σε κάποιους και θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους να την ανακόψουν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!