Παν.Συ.Φι. Πρώτη Προπόνηση και Γενική Συνέλευση

Στις 08/06/11 στο ΓΣΠ θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας μας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Η δίψα μας για νέες διακρίσεις δεν πρόκειται να κοπάσει ποτέ και αυτό θέλουμε να υπενθυμίσουμε στους παλιούς παίκτες αλλά και να το εμπεδώσουμε στους νέους, πραγματοποιώντας και εμείς οι ίδιοι τη δικιά μας πρώτη προπόνηση! Η νέα αυτή χρονιά ξεκινά με απαιτήσεις και όνειρο την επανάληψη του ταξιδιού στα αστέρια, το πρωτάθλημα, το κύπελλο και ότι άλλο υπάρχει διαθέσιμο για να προστεθεί στην ήδη «υπερχειλισμένη» γαλαζοκίτρινη τροπαιοθήκη.

Μετά και την έλευση 2 χρόνων από την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ καλεί όλα του τα μέλη στη Γενική του Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30/06/11. Λεπτομέρειες για την ώρα και το χώρο θα δημοσιευτούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Κατά τη Γενική Συνέλευση θα γίνει σύντομος οικονομικός απολογισμός του Συνδέσμου για την περίοδο 2009-2011, και στη συνέχεια θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ για την περίοδο 2011-2013.

Καλούνται όσα μέλη μας επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα να το πράξουν το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 23/06/11 στο οίκημα του Συνδέσμου.

Σημειώνεται πως δικαίωμα υποψηφιότητας καθώς και εισόδου στη Γενική Συνέλευση θα έχουν μόνο όσοι παρουσιάσουν την πολιτική τους ταυτότητα μαζί με την κάρτα μέλους του συνδέσμου για την περίοδο 2010-2011.

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!