Παν.Συ.Φι.- ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΑ ΤΡΟΠΑΙΑ

Την Κυριακή 20/03 (υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει η ημερομηνία), η Καλαθοσφαιρική μας ομάδα ξεκινά της υποχρεώσεις της στα play – offs απέναντι στην φιλόδοξη έθα στις 19:30 μέσα στο καμίνι του Λευκοθέου. Ήρθε η ώρα η έθα σαν ένα από τα σωματεία που εξαπέλυσαν ανελέητο πόλεμο φέτος στην ομάδα μας να γευτεί τι εστί Πορτοκαλί, τι εστί Λευκόθεο, και τι εστί να τα βάζεις με το γαλαζοκίτρινο τέρας. Η απουσία του κόσμου καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος τερματίζεται και από αυτή την Κυριακή οι τσίγκοι του Λευκοθέου θα τρίζουν ασταμάτητα μέχρι και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο ασταμάτητος καλπασμός του Θρύλου για κατάκτηση του φετινού τίτλου και στο ποδόσφαιρο συνεχίζεται, στέλνοντας αναπόφευκτα τους άθλιους αντιΑΠΟΕΛίστες όλο και περισσότερο σε σκέψεις για το πώς θα αντεπεξέλθουν και που θα κρυφτούν τον Μάη.

Η τελευταία αγωνιστική μας βρίσκει αντιμέτωπους με την ομάδα της λεμεσού η οποία κάθε χρόνο ξεκινά με στόχο το πρωτάθλημα και στο τέλος παλεύει για τη διαβάθμιση. Όσο επιτακτική είναι η νίκη άλλο τόσο είναι και η ένθερμη συμπαράσταση του κόσμου που θα σπρώξει τον ΑΠΟΕΛ στη φάση των play – offs με τη διαφορά στο +9 (τουλάχιστον).

Το Σάββατο στις 15:30 η Νότια κερκίδα θα θυμίζει μπαρούτι και αυτό αναμένουμε να θυμίζουν και οι υπόλοιπες κερκίδες. Το τονίσαμε πάμπολλες φορές και θα το επαναλαμβάνουμε μέχρι εσχάτων…Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ…

Οι λεμεσιανοί σαν καλά ποιονάκια της κυβερνητικής ομάδας θα δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν αφενός για να αποφύγουν τις περιπέτειες και φυσικά αφετέρου να βοηθήσουν την ομάδα του προέδρου της δημοκρατίας…

Αυτά δεν περνάνε στη Λευκωσία, δεν περνάνε στο ΓΣΠ και πρέπει οι όποιες φιλοδοξίες έχουν από το παιχνίδι να εξανεμιστούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Οι οργανωμένοι θα βρίσκονται για άλλη μια φορά από νωρίς το πρωί στο οίκημα του Συνδέσμου, για να αναχωρήσουν οργανωμένοι και φτιαγμένοι με την πορεία η οποία ξεκινά στις 14:30.

ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΜΟΥ…ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑ…ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!!!!!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΑΓΕΙΑ

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!