Παράδειγμα προς αποφυγή

Η αγωνιστική και όχι μόνο παρουσία του ΑΠΟΕΛ στις δυο αναμετρήσεις με την ομόνοια που προηγήθηκαν είναι παράδειγμα προς αποφυγή και αυτό θα πρέπει να γυροφέρνει στο μυαλό όλων τις επόμενες ώρες. Στους αγώνες της κανονικής διάρκειας η ομάδα μας ανεξαρτήτων παικτών, τακτικής και συνθηκών που επικράτησαν είχε μια επιεικώς προβληματική παρουσία. Ρόλο έπαιξε και η υποτίμηση της ομόνοια μας από όλους ιδιαίτερα στον αγώνα του πρώτου γύρου. Από την άλλη αυτοί είχαν την έντονη θέληση να δώσουν έστω και περιστασιακά τις δικές τους απαντήσεις για το ότι δεν είναι ξοφλημένοι και τα κατάφεραν.

Ο Γιοβάνοβιτς είπε την Πέμπτη ότι ο αγώνας με την ομόνοια θα είναι πιο δύσκολος και πιο σημαντικός από αυτόν που δώσαμε με την ανόρθωση. Η παραδοχή αυτή δεν έγινε τυχαία αφού ο προπονητής θέλει με το δικό του τρόπο να στείλει και δημόσια το μήνυμα ότι δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο εφησυχασμού.

Με αυτά τα δεδομένα η ομάδα μας θα πρέπει να παρουσιαστεί αύριο έτοιμη από κάθε άποψη έτσι ώστε να πάρει για πρώτη φορά τη νίκη απέναντι στον μισητό μας αντίπαλο. Και αν γίνει αυτό θα έχουμε κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τα γνωστά καραγκιοζιλίκια

Το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ακελ επιχειρεί να βάλει πίεση πάνω στο διαιτητή προσδοκώντας ότι αυτό θα τη βοηθήσει να έχει βαθμολογικό κέρδος στον αυριανό αγώνα. Ο ορισμός του Νικολαϊδη δεν έγινε αρεστός στους χόχους και έφτασαν μάλιστα στο σημείο να αποστέλλουν επιστολή διαμαρτυρίας στην ΚΟΠ.

Tο ίδιο θα έκαναν όποιος και αν οριζόταν αφού αυτό προστάζει η γνωστή προπαγάνδα τους.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!