Παρέμβαση ουσίας από τον Ποταμίτη

Οι διοικητικές εξελίξεις μετά τη φυγή του Ερωτοκρίτου δεν τρέχουν με το ρυθμό που έπρεπε, μερίδα μεγαλομέτοχών αναλώνεται σε συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά και ο Ποταμίτης έκρινε σκόπιμο να παρέμβει. Ερμηνεύοντας τη δήλωση του θεωρούμε ότι ξεκαθαρίζει πως στον παρών στάδιο δεν τον ενδιαφέρει η ανάληψη της προεδρίας της εταιρείας αφού θα συμμετέχει ούτως ή άλλως στο συμβούλιο ως πρόεδρος του σωματείου. Η σημαντικότερο του όμως τοποθέτηση αφορά τις ευθύνες των μεγαλομέτοχων τους οποίους καλεί άμεσα να αναλάβουν ξεκάθαρες πρωτοβουλίες προκειμένου να τροχοδρομηθεί η διάδοχη κατάσταση.

Αναλυτικά η δήλωση όπως αναρτήθηκε στο site του Σωματείου:

«Θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα ακούοντας τις τελευταίες μέρες να εμπλέκεται το όνομα μου για την ανάληψη τις προεδρίας της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ.

Είμαι πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ και αυτή την στιγμή η προσοχή μου είναι στον προγραμματισμό για την επόμενη σαιζόν των ομάδων οι οποίες βρίσκονται άμεσα κάτω από την ευθύνη του σωματείου.

Παρακολουθώ τις εξελίξεις στην εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ και θέλω να αναφέρω ότι σαν πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ και ως εκ της συμφωνίας διαχείρισης που υπάρχει μεταξύ των δυο, θα συμμετέχω στο διοικητικό συμβούλιο από τώρα και στο εξής.

Επειδή όμως ο χρόνος πιέζει αναμένω από τους μετόχους και ειδικότερα αυτούς που ελέγχουν μεγάλο αριθμό μετοχών όπως αναλάβουν τις ευθύνες με ξεκάθαρες πρωτοβουλίες για άμεση επίλυση του διοικητικού προβλήματος το οποίο φαίνεται να προκύπτει, λαμβάνοντας υπόψη ότι τόσο ο πρόεδρος της εταιρείας όσο και οι 3 αντιπρόεδροι καθώς και άλλα μέλη του Δ/Σ έχουν είτε δηλώσει δημόσια ότι αποχωρούν είτε λήγει η θητεία τους.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!