Παραίτηση που πρέπει να προβληματίσει

Έχουμε κάνει ξανά αναφορά προ μηνών για την προβληματική συνεργασία ανάμεσα σε επιτροπή προγραμματισμού και τεχνική ηγεσία. Ήταν τότε που κάποιοι έτρεξαν να χαρακτηρίσουν τα γραφόμενα μας ως μυθεύματα. Εδώ και τρεις περίπου εβδομάδες ο Βάσσος Ηλιάδης υπέβαλε την παραίτηση του από επικεφαλής της συγκεκριμένης επιτροπής και ο κόσμος καλείται να πιστέψει ότι αυτό έχει γίνει για επαγγελματικούς λόγους. Επειδή βρισκόμαστε πλέον σε περίοδο αγωνιστικών υποχρεώσεων δεν θα επεκταθούμε επί του θέματος. Θα τονίσουμε για ακόμα μια φορά όμως την αναγκαιότητα ύπαρξης σωστών διαδικασιών, τρόπου λειτουργίας και ευθυνών έτσι ώστε να μην δημιουργείται κάθε τρεις και λίγο πρόβλημα. Το κεφάλαιο του ποιος κάνει τον αγωνιστικό προγραμματισμό σε μια ομάδα είναι τεράστιο και στο ΑΠΟΕΛ ακόμα πιο πολύπλοκο αφού ανεξαρτήτως προπονητή το οποιοδήποτε συμβούλιο αρέσκεται και θέλει να έχει άποψη. Κάποιοι προπονητές αποδέχονται αυτή τη θέληση και κάποιοι όχι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βάσσος Ηλιάδης αναγκάζεται να υποβάλει παραίτηση από τη συγκεκριμένη θέση γεγονός που αποδεικνύει τη διαχρονικότητα του προβλήματος, οπότε ας προβληματιστούν οι υπεύθυνοι.

>

Περιμένοντας τους διεθνείς
Κάπως έτσι είναι τα δεδομένα στον άδειο Αρχάγγελο αφού η απουσία των διεθνών κάνει δύσκολο το έργο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μορφής, Χρίστου, Ηλία, Μιχαήλ, Χαραλαμπίδης θα επιστρέψουν τη Δευτέρα στις προπονήσεις ενώ αύριο θα ξέρουμε ποιοι θα πάρουν λεπτά συμμετοχής στον αγώνα με την Ιταλία. Πέραν των διεθνών Πουρσαϊτίδης, Σεγκιρί και Φλορέα ακολουθούν συντηρητικό πρόγραμμα λόγω κάποιων μικροενοχλησεων οπότε οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές για πραγματικές προπονήσεις είναι ελάχιστοι. Το δικό τους πρόγραμμα δυνατών προπονήσεων οι οποίες κάποιες μέρες είναι και διπλές ακολουθούν οι Αλεξάνδρου και Ονουάτσι έτσι ώστε να είναι έτοιμοι το συντομότερο δυνατό. Η παρατεταμένη απουσία του Παουλίστα κάνει πλέον την παρουσία των δυο πιο πάνω αναγκαία με την ελπίδα ότι θα μπορέσουν να δώσουν αυτά που θέλει ο προπονητής

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!