Παραμένουν αρκετές εκκρεμότητες

Η χτεσινή μέρα επιφύλαξε την επισημοποίηση της 3ης φετινής μεταγραφής, αφού όπως και οι προηγούμενες ήταν λίγο πολύ γνωστές πριν έρθει το γνωστό SMS. Τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένο το πρώτο ραντεβού στον Αρχάγγελο για εργομετρικές εξετάσεις, ενώ μέχρι αύριο αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το πότε θα αρχίσουν οι προπονήσεις με τον Γιοβάνοβιτς να κάνει και την επίσημη κλήση.  Εικάζεται ότι το πρώτο ραντεβού για προπόνηση θα είναι την Τετάρτη στον Αρχάγγελο ενώ πρέπει να τονιστεί ότι όλες οι προπονήσεις μετά από οδηγίες του προπονητή θα γίνονται χωρίς την παρουσία του κόσμου. Κατ’ εξαίρεση και για να τηρηθεί το έθιμο θα προγραμματιστεί μια ανοικτή προπόνηση πριν την αναχώρηση της ομάδας στην Αυστρία έτσι ώστε ο κόσμος να μπορέσει να δει από κοντά μετά από καιρό τους παίκτες και ιδιαίτερα τα νέα αποκτήματα.

Οι εκκρεμότητες όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό παραμένουν και οι πιο επείγουσες είναι αυτές που σχετίζονται με την αμυντική γραμμή. Η διοίκηση δια στόματος Τάκη Αντωνίου τονίζει ότι δεν υπάρχει η παραμικρή πίεση όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του ρόστερ αλλά η πραγματικότητα είναι ότι επείγει η απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού αν όχι και του αριστερού μπακ.

Έχουμε  γράψει πολλές φορές ότι φέτος και σε αντίθεση με τα προηγούμενα 4 χρόνια στήνεται ξανά η αμυντική μας τετράδα και θα χρειαστεί χρόνος για να μπορέσουν οι τέσσερις νέοι παίκτες να αποκτήσουν την απαιτούμενη ομοιογένεια. Ιδιαίτερα οι κεντρικοί αμυντικοί θα χρειαστούν αρκετό καιρό για να «δέσουν» και να μάθουν ο ένας τον άλλο και είναι για αυτό που τέθηκε εξ αρχής ο στόχος να αποκτηθούν με την έναρξη της προετοιμασίας.

Με αυτά τα δεδομένα η επόμενη εβδομάδα θεωρείται σημαντική αφού ο Γιοβάνοβιτς θα κληθεί να αποφασίσει αν από τους παίκτες που του έχουν προταθεί υπάρχει κάποιος που να ικανοποιεί τα περισσότερα κριτήρια που θέτει προκειμένου να δώσει στον Πολυδώρου το ΟΚ να προχωρήσει με τις διαπραγματεύσεις.  

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!