Παραπάνω και από δωδέκατος

Θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα λίγες μέρες αλλά είναι βέβαιο ότι ο ΑΠΟΕΛ επιστρέφει στην κορυφή μετά από ένα διάλειμμα ενός χρόνου. Τα όσα έχουν συμβεί πέρσι εντός και εκτός ομάδας μας έκαναν πιο δυνατούς και σοφούς. Συνήθως και όχι άδικα οι αναφορές στους συντελεστές της κάθε επιτυχίας περιλαμβάνουν κατά σειρά προτεραιότητας τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή (τεχνικό τιμ) και τη διοίκηση. Πολλές φορές γίνεται επίσης αναφορά και στον κόσμο. Στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ είμαστε  αναγκασμένοι να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά σήμερα με αφορμή την τελευταία ανακοίνωση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα μας κατάφερε για πρώτη φορά από την ημέρα που καθιερώθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας να σπάσει το φράγμα των δέκα χιλιάδων. Η απόφαση να διαθέσουν υπό μορφή πακέτου οι αγώνες των play offs προσφέροντας όλα τα πλεονεκτήματα που έχει ένας «κανονικός» κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας εκτόξευσε τα διαρκείας αφού τις τελευταίες μέρες διατέθηκαν περισσότερα από τρεις χιλιάδες. Αν και η τιμή δεν αποτελούσε κίνητρο η θέληση των οπαδών μας να βρεθούν κοντά στην ομάδα αλλά και ο φόβος του sold out με την ομόνοια έπαιξαν καταλυτικό ρόλο.

Οι οπαδοί μας αποτελούν το μεγαλύτερο οικονομικό αιμοδότη της ομάδας αφού τα έσοδα από τα διαρκείας είναι μεγαλύτερα από οτιδήποτε άλλο. Σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή για όλους και λαμβάνοντας υπόψη ότι θα επιχειρήσουμε την είσοδο σε ομίλους αλλά και την κατάκτηση δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος, η διοίκηση καλείται να δώσει τα απαραίτητα κίνητρα για να διατηρήσει τους νυν κατόχους και αν είναι δυνατό να τους αυξήσει. Η αγάπη για την ομάδα είναι δεδομένη αλλά μια μερίδα κόσμο δεν βάζει βαθιά στο χέρι μόνο για αυτό.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει τον όγκο οπαδών που επιβάλλει να έχουμε περισσότερους από 10 χιλιάδες οπαδούς κάθε εβδομάδα στο ΓΣΠ. Η πορεία της τελευταίας δεκαετίας καθιστά την ομάδα μας την πιο πετυχημένη και τα οφέλη από τις επιτυχίες είναι τεράστια. Με σωστή διαχείριση και πελατοκεντρική πολιτική μπορούμε όλοι για περισσότερα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!