Παραφιλολογία για Μαρσίνιο

Γράφαμε και προχτές για την τρομερή αποτελεσματικότητα της διάταξης 4-4-2 η οποία εν μέρει εφαρμόστηκε λόγω της απουσίας του τραυματία Μαρσίνιο. Ο πασπαρτού τέθηκε νοκ αουτ στις 23 Οκτωβρίου στον αγώνα με την Αεκ και από τότε λέχθηκε ότι θα απουσίαζε για ένα διάστημα τριάντα ημερών. Εδώ και δύο περίπου εβδομάδες ο Βραζιλιάνος προπονείται κανονικά αλλά ο Γιοβάνοβιτς από τότε έσπευσε να δηλώσει ότι η επιστροφή του ποδοσφαιριστή δεν θα γίνει σύντομα. Σε αντίθεση με τις προβλέψεις του κόσμου και τις δημοσιογραφικές πληροφορίες που ήθελαν τον Μαρσίνιο να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, με την προοπτική να αγωνιστεί για λίγα λεπτά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Συνυπολογίζοντας τη σημαντική πλέον αποχή του παίκτη από επίσημους αγώνες αλλά και το ότι ο Γιοβάνοβιτς δεν βάζει από το πουθενά στην εντεκάδα παίκτες που προέρχονται από τραυματισμούς, θεωρούνε ότι θα είναι κάτι περισσότερο από έκπληξη να συμπεριληφθεί ο Μαρσίνιο στην 11άδα του Σαββατιάτικου αγώνα.

Από τη στιγμή που κανένας δεν μπορεί να μπει στο μυαλό του Ιβάν θα πρέπει να περιμένουνε μέχρι την ημέρα του αγώνα για να δούμε ποιους θα περιλαμβάνει το πλάνο  νίκης. Στην ανάγκη να φύγουμε και αυτή τη φορά νικητές από το Τσίρειο πρέπει να στραφεί η προσοχή μας αφού αυτό είναι το ζητούμενο και όχι ποίοι θα αγωνιστούν.

Όσο και αν η Αελ δεν έχει πείσει φέτος κανένα, όσο και αν τα τέρματα που σημείωσε στον τελευταίο της αγώνα προήλθαν από ύποπτες εκτινάξεις του τερματοφύλακα της Πέγειας, παραμένει ένας υπολογίσιμος αντίπαλος. Προσοχή λοιπόν από όλους μας και κυρίως τους ποδοσφαιριστές.

Εξαντλούνται τα εισιτήριαΜέχρι ψες διατέθηκαν περίπου 3 χιλιάδες εισιτήρια και το sold out θα πρέπει να θεωρείται δεδομένα. Ο κόσμος θα κάνει το Τσίρειο πραγματική έδρα όπως συνηθίζει σε κάθε εκτός έδρας αγώνα. Θυμίζουμε ότι από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται για όλο τον κόσμο. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!