Παρελθόν οι Μίρο και Μπρούερς

Ο προγραμματισμός τρέχει σε φουλ ρυθμούς όπως αναφέρουμε από χτες και μέσα σε αυτά τα πλαίσια έκλεισαν οι υποθέσεις που μπορούν να χαρακτηριστούν εύκολες. Νέναντ Μιροσάβλιεβιτς και Γιοστ Μπρούερς ενημερώθηκαν από τη διοίκηση ότι δεν πρόκειται να τους προταθεί νέο συμβόλαιο αφού δεν είναι στα πλάνα του Γιοβάνοβιτς για τη νέα χρονιά. Πρόκειται για δυο περιπτώσεις των οποίων η κατάληξη ήταν γνωστή ακόμα και στον κόσμο αφού η ηλικία σε συνδυασμό με τη φετινή τους παρουσία δεν άφηναν περιθώρια για άλλη απόφαση. Είναι όμως δυο ποδοσφαιριστές που πρόσφεραν πάρα πολλά τα τελευταία 4 χρόνια και που σίγουρα όλοι θα τους θυμούνται με τις καλύτερες αναμνήσεις. Για τον Μίρο μάλιστα με τον οποίο ο κόσμος έχει μια ιδιαίτερη σχέση Ο Μπρούερς ανακοίνωσε τη χτεσινή εξέλιξη και μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας αναφέροντας ότι πλέον έχει και επίσημο χαρακτήρα. Αναγνωρίζει και αυτός ότι οι συμμετοχές του φέτος ήταν ελάχιστες αλλά κατάφερε να πανηγυρίσει το δεύτερο πρωτάθλημα μέσα σε 3.5 χρόνια και πως θα θυμάται με τις καλύτερες αναμνήσεις το πέρασμα του από τον ΑΠΟΕΛ.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε άλλα δημοσιεύματα οι εξελίξεις είναι συνεχείς αφού διοίκηση και τεχνική ηγεσία θέλουν εάν είναι δυνατό τα πάντα μέχρι αύριο. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια έχουν γίνουν συναντήσεις και με τους ποδοσφαιριστές για τους οποίους υπάρχει πρόθεση ανανέωσης της συνεργασίας. Από πλευράς Κυριακίδη που χειρίζεται το θέμα υπάρχει αισιοδοξία ότι με αλληλοκατανόηση και θέληση όλες οι περιπτώσεις θα κλείσουν θετικά για την ομάδα μας.

Αναμονή λοιπόν ακόμα λίγες ώρες…Ο αγώνας ομόνοια Vs ΑΠΟΕΛ θα μεταδίδεται ζωντανά την Τετάρτη 11/05 η ώρα 17:00 και στο διαδίκτυο μόνο για κάτοικους εξωτερικού από την ιστοσελίδα cfa.ltvliveweb.com

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!