Παροξυσμός πριν καν ακόμα ανακοινωθεί

Μπορεί να απομένουν τα τυπικά για να σταλεί το 6ο sms αλλά όλοι θεωρούν ότι αυτό θα αφορά τον Αιλτον Χοσέ Αλμειδα με τον οποίο ΑΠΟΕΛ και Κοπεγχάγη συμφώνησαν να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας. Η είδηση ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπορούσε να μην διαρρεύσει έτσι λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας της εταιρείας κυκλοφόρησε με ταχύτητα φωτός η σχετική είδηση. Παρά το ότι οι διοικούντες αποφεύγουν να επιβεβαιώσουν και επίσημα τη σχετική συμφωνία με του Δανούς αναμένοντας να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος, θεωρείται δεδομένο ότι και οι τρεις πλευρές (ομάδες και παίκτης) έχουν συμφωνήσει σε όλα.

Όπως γράψαμε και χτες η Κοπεγχάγη μετά από άγριες διαπραγματεύσεις υποχώρησε κάποιες χιλιάδες ευρώ και το deal έκλεισε στις 700 χιλιάδες. Ο Αλμέιδα που είχε συμφωνήσει με την ομάδα μας εδώ και μέρες θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο και η κάθοδος του στην Κύπρο θα γίνει άμεσα.

Το άκουσμα της είδησης ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ έφερε έκρηξη ενθουσιασμού ανάμεσα στον κόσμο μας που βλέπει για πρώτη φορά στην ιστορία μας να αποκτούμε ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης. Το επίτευγμα γίνεται ακόμα πιο μεγάλο αν αναλογιστούμε ότι ο Αλμειδα είναι μόνο 26χρονών . Αν όλα πάνε καλά η ομάδα μας θα αποκτήσει και εντός αγωνιστικού χώρου μια τεράστια δυναμική αφού θα προσθέσει στο ρόστερ της ένα ταχύτητα μεσοεπιθετικό που μπορεί να ξεκλειδώσει και τις πιο δύσκολες άμυνες.

Αναμονή λοιπόν και για το ευλογημένο το sms που θα επισημοποιήσει την μεταγραφή της δεκαετίας.

Αναμένοντας και τις νέες στολές
Διοίκηση και puma έχουν προαναγγείλει εδώ και αρκετό καιρό ότι στη φετινή χρονιά η ομάδα μας θα ντύνεται με νέες στολές βασισμένες στα τελευταία σχέδια της συγκεκριμένης εταιρείας. Ο σχεδιασμός των φανελών της ομάδας μας έχει εγκριθεί και το κύριο χαρακτηριστικό της εντός έδρας φανέλας θα είναι οι κίτρινες και μπλε λωρίδες. Πρόκειται για προσαρμογή των χρωματισμών της αντίστοιχης φανέλας που έχει σχεδιαστεί για την Εθνική Γκάνας αλλά και για τη φετινή της Αεκ.

Η παραλαβή του ως συνήθως καθυστερεί οπότε σας παρουσιάζουμε τη συγκεκριμένη στολή η οποία ομολογουμένως είναι εντυπωσιακή και συστήνουμε υπομονή:

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!