Πασιένσια: Γνωρίζω τις δυσκολίες

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ έδωσε πριν από λίγο την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για το αυριανό παιχνίδι με την Αστάνα. Μέσα από τα λόγια του έδειξε να έχει μελετήσει αρκετά τους αντιπάλους αλλά και τις ιδιαιτερότητες του αγωνιστικού χώρου. Τόνισε πόσο καλή ομάδα είναι η Αστάνα και πως δεν θα τους υποτιμήσουμε.

Αναλυτικά η δηλώσεις του:

Ο πλαστικός χλοοτάπητας έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και ιδιαιτερότητες. Θα είναι γρήγορο ματς. Σίγουρα θα το ποτίσουν μπροστά στα γκολπόστ. Θέλει προσοχή. Ξέρουμε ότι η Αστάνα είναι πολύ καλή. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Απέκλεισαν Μάριμπορ και Ελσίνκι. Έχουν καλό υλικό. Και οι δύο ομάδες θέλουν να περάσουν. Εμείς πρέπει να δείξουμε ότι το θέλουμε περισσότερο. Η Αστάνα είναι μία οργανωμένη ομάδα κι έχει καλούς παίκτες. Δεν τους υποτιμούμε.

Από πλευράς ποδοσφαιριστών τον ΑΠΟΕΛ εκπροσώπησε ο Ντε Βινσέντι που δήλωσε τα ακόλουθα:

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Είμαστε κοντά για να μπούμε στους ομίλους. Είμαστε εδώ να παίξουμε, να το απολαύσουμε και όλα μπορούν να γίνουν. Είμαστε, όμως, εδώ για να κερδίσουμε. Χαίρομαι που έβαλα τα γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά όλα είναι δουλειά της ομάδας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!