Πασιένσια: Δεν ήμασταν δέκα

Ο προπονητής παραδέχτηκε ότι το γρήγορο γκολ της Μίντιλαντ έκανε εξαιρετικά δύσκολο το έργο της ομάδας μας ενώ σχολίασε και τη διαιτησία αναφέροντας ότι δεν υπήρχε φαουλ στη φάση από την οποία προήλθε το γκολ και έκρινε ως υπερβολική την κόκκινη του Βινίσιους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι: «Δεν περιμέναμε ότι το παιχνίδι θα έπαιρνε αυτή τη τροπή. Γιατί όταν δέχεσαι γκολ από πολύ νωρίς κόντρα σε μια καλή ομάδα δυσκολεύεσαι να παίξεις το δικό σου παιχνίδι. Η αποβολή έκανε τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα και ο ΑΠΟΕΛ έπρεπε να παίξει έξυπνο ποδόσφαιρο και όχι βιαστικά. Ζήτησα πνεύμα θυσίας από τους παίκτες μου στο ημίχρονο. Τους είπα ότι είμαστε δέκα αλλά μπορούμε να είμαστε πολύ περισσότεροι. Δεν ήμασταν τελικά 10 αφού οι οπαδοί ήταν μαζί μας»!

Για τους στόχους της ομάδας: «Από την αρχή θέλαμε να περάσουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίζαμε πρωταθλητές. Γνωρίζουμε ότι το έργο μας είναι πολύ δύσκολο αλλά νιώθουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Και εγώ προσωπικά θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Για τη μέχρι τώρα πορεία: «Νιώθω ικανοποιημένος γιατί είμαστε μέσα στους στόχους μας. Ξέρω ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα. Όταν όμως η στρατηγική σου αλλάζει νωρίς, με το γκολ και την αποβολή πρέπει να μπορείς να αντεπεξέλθεις ανάλογα για να καταφέρεις αυτό για το οποίο μπήκες στο ματς στην αρχή. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το πνεύμα που έδειξαν σήμερα. Η ομάδα με τον καιρό θα βελτιώνεται».

Για τη διαιτησία: «Υπάρχουν δύο λάθη που σημάδεψαν το παιχνίδι. Δεν υπήρχε φάουλ στη φάση του πρώτου γκολ. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι ο Βινίσιους έκανε τόσο επιθετικό φάουλ για κόκκινη κάρτα. Η Μίντιλαντ έπαιζε ένα ευθύ ποδόσφαιρο και πολλές φορές οι επιθετικοί χρησιμοποιούσαν το σώμα τους, με τέτοιο τρόπο που δεν επέτρεπε στους αμυντικούς μας να συμπεριφερθούν σωστά».

Για τις επιλογές του: «Ο καθένας είναι και ένας προπονητής. Η δική μου έγνοια είναι να βλέπω τους καλύτερους και να επιλέγω αυτούς που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Έχουμε περισσότερες επιλογές από πέρσι. Είναι ο Στίλιτς, ο Μακρίδης και άλλοι παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν».

Για το γεγονός ότι το ΑΠΟΕΛ δεν έχει σκοράρει ακόμα στο ΓΣΠ: «Θα έρθουν και τα γκολ. Έχουμε εμπιστοσύνη στους επιθετικούς μας. Παίξαμε κόντρα σε καλές ομάδες. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει τρία γκολ στη Δανία και να είχαμε νικήσει και με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι με τη Βαρντάρ».

 Ρεπορτάζ Αγώνα

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!