Πασιένσια: να παίξουμε στα όρια μας

O Πασιένσια έδειξε να καταλαβαίνει και με το παραπάνω τη σημασία του αυριανού αγώνα αναγνωρίζοντας παράλληλα ότι η ομάδα πρέπει να κάνει καλύτερο παιχνίδι από αυτό στη Δανία. Ο προπονητής μας αναγνώρισε ότι οι κλιματολογικές συνθήκες είναι σημαντικός παράγοντας, η απόδοση όμως του ΑΠΟΕΛ θα είναι αυτή που θα κρίνει τον αγώνα.

Οι τοποθετήσεις του προπονητής μας:

“Είναι ένα σημαντικό παιχνίδια για εμάς. Είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον μας”.

“Θέλω να ζητήσω από όλους τους φιλάθλους να είναι κοντά μας αύριο”.

“Ο στόχος μας αύριο είναι η πρόκριση. Και για να το πετύχουμε πρέπει να κάνουμε καλύτερο παιχνίδι από αυτό που κάναμε στη Δανία”.

“Η Μίντιλαντ είναι καλή ομάδα. Είναι η πρωταθλήτρια Δανίας”.

“Πρέπει να παίξουμε στα όρια μας αλλά και με ταπεινοφροσύνη για να πετύχουμε τον σκοπό μας”.

“Θα δούμε πώς θα παρουσιαστεί η Μίντιλαντ. Μέχρι τώρα γνωρίζουμε πως διατηρεί κάποιες βασικές αρχές παιχνιδιού. Ξέρουμε πως το πρώτο ημίχρονο ήταν μια άλλη ομάδα και στο δεύτερο είχε διαφορετική δυναμική”.

“Έχω πει στους παίκτες μου να πιάσουν τα όριά τους. Ξέρουμε ότι είναι σημαντικό που παίζουμε στην έδρα μας”.

“Οι κλιματολογικές συνθήκες θα κάνουν τη διαφορά, μόνο εάν εμείς παίξουμε στα όριά μας και ελέγξουμε το ρυθμό. Τότε ναι θα παίξουν ρόλο. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ πέρα και δουλεύω σε μία μεγάλη ομάδα. Κυκλοφορώ στο δρόμο και όλοι μου φέρονται με αγάπη, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και φυσικά είμαι εδώ μόνο για ένα λόγο, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Όταν δουλεύεις με χαρά και σ’ ένα περιβάλλον όπως είναι αυτό, με βοηθάει στην καθημερινότητά μου να περνάω όμορφα. Έχουν ήδη περάσει δύο μήνες”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!