Πασιένσια σημαίνει υπομονή

Αν μεταφράζαμε το επίθετο του προπονητή μας το πιο σχετικό θα ήταν “υπομονή” και αυτό είναι το ζητούμενο για τους ανυπόμονους οπαδούς μας που αγωνιούν να δουν τον φετινό ΑΠΟΕΛ. Για να είμαστε πιο σωστοί δεν αγωνιούν απλά να δουν την ομάδα μας αλλά αναμένουν ή καλύτερα απαιτούν όπως η ομάδα παρουσιαστεί έτοιμη στα προκριματικά για να καταλήξει και φέτος στους ομίλους του Champions League.

Το γιατί ο πήχης των απαιτήσεων είναι τα τελευταία χρόνια τόσο ψηλά και κατά πόσο αυτό είναι φυσιολογικό είναι μια μεγάλη ιστορία που αξίζει σχολιασμού σε κάποια φάση.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί σήμερα είναι η ανάγκη να κάνουμε λίγη ακόμα υπομονή και να δώσουμε τον χρόνο που απαιτείται υπό τις περιστάσεις. Οι περιστάσεις είναι σοβαρές και σημαντικές. Έχουμε νέα τεχνική ηγεσία και οκτώ νέους παίκτες.

Για πρώτη φορά θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε συμμετοχή σε ομίλους έχοντας διαφορετικό προπονητή από αυτόν της προηγούμενης χρονιάς. Όσοι δεν αντιλαμβάνονται τι σημαίνει και τι προϋποθέτει αυτό θα ήταν καλά να το αξιολογήσουν για λίγο.

Ο ΑΠΟΕΛ σε μεγάλο βαθμό ξαναχτίζεται. Αυτό κρίθηκε από όλους μας ως αναγκαίο και τώρα χρειάζεται υπομονή. Ελπίδα ή και απαίτηση όλων μας είναι τα υλικά που έχουν προστεθεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο έτσι ώστε σύντομα να δούμε ένα σύνολο που θα πετύχει τους στόχους του.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!