Πειθαρχία, ομάδα, στόχος

Στείλτε στο [email protected] τις απόψεις σας για τα όσα καλά ή στραβά συμβαίνουν στο ΑΠΟΕΛ και θα θέλατε να δημοσιευθούν στο apoel.net. To κείμενο πρέπει να είναι σε ελληνικούς χαρακτήρες και να μην περιέχει ύβρεις.

Αγαπητοι φιλοι .

Ειναι η πρωτη φορα, που πραγματικα νοιωθω την αναγκη να θεσω τους προβληματισμους μου δημοσια,για την αγαπημενη μας ΟΜΑΔΑ. Δεν μπορω να τους κρυψω, αφου βλεπω το ΣΤΟΧΟ της ομαδας μας (ομιλους ) να χανεται χωρις καν να αγωνιζομαστε .

Μπορει αληθεια να πιστευει καποιος , πως ενας ποδοσφαιριστης , με μολις 3 μηνες που σταματησε το ποδοσφαιρο , πως εχει τις απαραιτητες διασυνδέσεις για να προσλαβει προπονητικο team και ποδοσφαιρηστες που βγαζουν ματια ? Αστειο .

Απο εδω πιστευω πως αρχιζουν ολα.

Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ειναι αναποσπαστο κομματι της ΟΜΑΔΑΣ για να πετυχει το ΣΤΟΧΟ η τους ΣΤΟΧΟΥΣ της .

Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ λοιπον , ειναι κατι που δεν υπαρχει στην ΟΜΑΔΑ μας και εξηγουμαι..

Βλεπω στο ζεσταμα της ομαδας , Manduca , Kωστη και Σατσια να βρισκονται στον αγωνιστικο χωρο . Ο Σατσιας να κανει βολτες μεσα στο γηπεδο και οι αλλοι δυο στο παγκο . Μπορει καποιος να μας ενημερωσει ποιος ειναι ο ρολος τους ?

Σας ξερει ο κοσμος κυριοι . Ξερει τις φατσες σας. Δεν εχει την αναγκη να τις βλεπει. Εχει αναγκη να δει την ΟΜΑΔΑ του να αγωνιζεται , πραγμα που εδω και δυο χρονια δεν γίνεται .

Οσον αφορα το προπονητη , απλα θα αναφερω πως στις πρωτες του εξετασεις απέτυχε.

Καταληγω λεγοντας πως κατα την ταπεινη μου αποψη εχει γινει ενας ΚΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ και πως για να αλλαξουν τα πραγματα , πρεπει θα γινουν δραστικες αλλαγες .

Σ.Σ .Μια ΟΜΑΔΑ , δεν αποτελειται μονο απο την αποστολη του καθε παιχνιδιου , αλλα και απο αυτους που πληρωνονται για να την υπηρετουν.

Απο εκει ξεκινουν ολα.

Α Α Κ .

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!