Πελώρια νίκη και τώρα Λευκόθεο

Η καλαθοσφαιρική μας ομάδα έκανε το πρώτο και ίσως πιο αποφασιστικό βήμα για να κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα. Στο πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών εκμεταλλεύτηκε το ουδέτερο Κίτιον και παίζοντας σωστά και παθιασμένα πήρε τη νίκη με 66-70. Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός και κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα όπου παρά κάποια αβίαστα λάθη των παικτών μας, καταφέραμε να επικρατήσουμε. Άμυνα από γρανίτη και οι επιθετικές αρετές του Χίθ ήταν τα βασικότερα στοιχεία που έφεραν το διπλό.

Το ΑΠΟΕΛ από την αρχή του αγώνα έδειξε ότι θα πάλευε μέχρι τέλους αφού είχε την απαραίτητη αυτοσυγκέντρωση και κατάφερε όχι μόνο να βρίσκεται κοντά στο σκορ αλλά και να προηγείται. Το τρίτο δεκάλεπτο έφερε διαφορά 5 πόντων για την Αελ αλλά ο Χιθ είχε τις λύσεις.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Το ζητούμενο πλέον είναι να εκμεταλλευτούμε και προστατέψουμε την έδρα μας. Το ΑΠΟΕΛ με τη συμπαράσταση των χιλιάδων που θα βρεθούν την Παρασκευή στο Λευκόθεο μπορεί και πρέπει να διπλασιάσει τις νίκες του. Ο κόσμος πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα αφού με τις απερίσκεπτες πράξεις κάποιων στέρησε σε πολλούς αγώνες το μεγαλύτερο μας όπλο που είναι η έδρα μας.

Δεκάλεπτα: 17-19, 32-33, 55-50, 66-70

ΑΠΟΕΛ(Χριστόπουλος):
Βαντόρπε 11(1), Σιμς 6(1), Ντόζετ 3(1), Χιθ 25(4), Μοκόνγκο, Σάλιβαν, Ραντόγεβιτς 2, Χιούζ 8, Άτκινς 15(2)

Νίκη-πρόκριση για να πάρουμε το κύπελλο
Το πρώτο και αποφασιστικότερο βήμα για πρόκριση στον τελικό κυπέλλου καλείται να κάνει σήμερα η ποδοσφαιρική μας ομάδα. Το ΑΠΟΕΛ καλείται να επιβεβαιώσει ότι η κλήρωση ήταν ευνοϊκή αφού ο Άρης είναι θεωρητικά η χειρότερη ομάδα της ημιτελικής σειράς. Το ζητούμενο είναι μια καθαρή νίκη που θα κάνει τον επαναληπτικό διαδικαστικού χαρακτήρα. Αυτό σημαίνει νίκη με όσα περισσότερα τέρματα μπορούμε και παράλληλα να μη δεχτούμε τέρμα. Η ομάδα έδειξε στον αγώνα με τον Απόλλωνα να έχει την απαιτούμενη φρεσκάδα και αποτελεσματικότητα. Το ζητούμενο είναι να υπάρξει συνέχεια και στο σημερινό αγώνα.

Ο Ζεβλάκοφ ήταν ο κορυφαίος στον τελευταίο αγώνα και σε αυτόν θα πέσει το μεγαλύτερο βάρος και με τον Άρη. Οι βοήθειες που θα χρειαστεί θα πρέπει να είναι περισσότερες αφού οι λεμεσιανοί αναμένεται να αμυνθούν μαζικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Σατσιάς και Μαρσίνιο δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμών ενώ στα πλάνα του Γιοβάνοβιτς είναι οι Ζόρζε, Μιχαήλ, Πουρσαϊτίδης και Κοσόφσκι οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν. Με αυτά τα δεδομένα υπάρχουν επιλογές και το ζητούμενο είναι όποιοι και αν αγωνιστούν να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις.

Ο κόσμος με τη σειρά του καλείται να δώσει το παρών του αφού η μαζική του παρουσία μπορεί να κάνει τη διαφορά. Οι παίκτες έχουν ανάγκη κάτι τέτοιο και το ζητούμενο είναι να μαζέψουμε όσο κόσμο μπορούμε παρά το εργάσιμο της ημέρας και την ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!