Περί διαιτησίας και παρασκηνίου

Δικαιολογίες για την αγωνιστική γύμνια της ομάδας μας, δεν ψάχνουμε και ούτε θα ψάξουμε ποτέ. Το λάθος είναι καθαρά δικό μας που δεν έχουμε τον πρώτο λόγο για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και είμαστε ήδη έξω από το κύπελλο. Είναι όμως δικό μας πρόβλημα αν θα καταφέρουμε να επανέλθουμε και να δώσουμε απαντήσεις με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό δεν έχει καμιά σχέση με το θέατρο που έχει γίνει τις τελευταίες μέρες. Πρώτος ηθοποιός του θεάτρου ο πρόεδρος της Ανόρθωσης με ασπίδα προστασίας τον εκπρόσωπο του στην ΚΟΠ. Ο μόνιμος αντί ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ Σάντης βγήκε πρώτος και μίλησε για διαιτητική αδικία της ομάδας του. Τον ακολούθησε ο συνέταιρος του και πρόεδρος της Ανόρθωσης. Ο Κάκος είχε μάλιστα το θράσος να βάλει και τον ΑΠΟΕΛ στο στόμα του θεωρώντας και τη δική μας ομάδα παραπονούμενη για τη διαιτησία του Τράττου στο μεταξύ μας παιχνίδι.

 Έγινε μάλιστα πιστευτός στην ΚΟΠ και ειδικά σε όσους χειρίζονται τα θέματα διαιτησίας. Ξέρετε τι κατάφερε να πετύχει το σχέδιο των Κάκου και Σάντη; Μας έβαλαν διαιτητή με τη Σαλαμίνα τον Βασίλη Δημητρίου (γνωστός Ανορθωσιάτης), για τον οποίο ο Κάκος διερωτήθηκε στη θεατρινίστικη του διάσκεψη τύπου γιατί δεν ορίζεται σε αγώνες του ΑΠΟΕΛ.

Θυμάστε το Δημητρίου που ούτε κόρνερ δεν έδινε στον ΑΠΟΕΛ στον περσινό αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα πέρα από τα δύο πέναλτι που είχαμε. Μας έβαλαν λοιπόν τον Δημητρίου στον αγώνα της Κυριακής ενώ το χατίρι του Κάκου και του Σάντη είχε και συνέχεια αφού κατάφεραν να αφήσουν έξω από τους ορισμούς της αγωνιστικής τον Τράττο. Δεν μας ενδιαφέρει γιατί δεν έχει οριστεί ο επίσης αντί ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ διαιτητής αλλά έχει σημασία ότι αυτό δεν έγινε γιατί έτσι ήθελε το δίδυμο της Ανόρθωσης.

Αυτή είναι η αλήθεια για τον Κουτσοκούμνη που παρακολουθεί το θέατρο με τη διαιτησία χωρίς να έχει τα κότσια να αντιδράσει. Αν νομίζει και ο πρόεδρος της ΚΟΠ ότι επειδή πριν από εφτά αγωνιστικές ευνοήθηκε ο ΑΠΟΕΛ στον αγώνα με την ΑΕΚ και πρέπει να μας συμπεριφέρονται σαν ομάδα της γειτονιάς, μάλλον γελάστηκε.

Η δική μας διοίκηση παραμένει και αυτή τη φορά κομπάρσος. Κάθε βδομάδα μας βάζουν διαιτητή που έχει το θράσος ακόμα και στο ΓΣΠ να μην σφυρίζει 50-50 και καμιά αντίδραση. Δεν αρκεί που η ομάδα μας υποφέρει από κούραση, αντιμετωπίζει και αυτό το φαινόμενο να μην υπάρχει κανένας σεβασμός από τους διαιτητές και ειδικά από εκείνους που κάνουν κουμάντο στη διαιτησία.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!