Περί σεβασμού ο λόγος

Φάνηκε και από τον τρόπο που επέλεξε να πανηγυρίσει το τέρμα που σημείωσε ότι ο Μαντούκα κουβαλούσε πολύ συναίσθημα μέσα του. Καθόλου τυχαία ο Βραζιλιάνος μέσος ήταν αυτός που επιλέγηκε για να κάνει και δηλώσεις μετά τον αγώνα οι οποίες αποτυπώνουν το κλίμα που επικρατεί στον Αρχάγγελο τον τελευταίο καιρό. Ο Μαντούκα αφού επισήμανε ότι οι τελευταίες δυο εβδομάδες ήταν οι πιο δύσκολες από την ημέρα που ήρθε στην ομάδας τόνισε ότι αξίζουν τον σεβασμό του κόσμου. Παρόλο που αντιλαμβανόμαστε πως νιώθουν όλοι στον Αρχάγγελο θεωρούμε ότι οι δηλώσεις του Μαντούκα ήταν υπερβολικές. Επιμένουμε εδώ και μέρες ότι οι όποιες ακραίες αντιδράσεις που πράγματι υφίστανται προέρχονται από μια μικρή μερίδα των οπαδών μας. Όσο και αν πληγώνουν οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί ή απόψεις της πάρα πολύ μικρής αυτής μερίδας δεν πρέπει διοίκηση, προπονητής και παίκτες να τις επισημοποιούν και να τους δίνουν υπόσταση. Και αυτό γιατί όλοι στις δηλώσεις τους γενικοποιούν το περιβόητο θέμα του σεβασμού ή και της αχαριστίας βάζοντας στο ίδιο καζάνι τους πάντες.

Ελπίζουμε ότι η σημερινή νίκη θα αποτελέσει τονωτική ένεση στη ψυχολογία των παικτών όπως επίσης και τα όσα είδαν και άκουσαν από το παλμό της κερκίδα μας.

Οι δηλώσεις του κορυφαίου σε απόδοση Μαντούκα:

« Ήταν οι δύο πιο δύσκολες εβδομάδες από την μέρα που ήρθα στον ΑΠΟΕΛ΄. Είμαστε επαγγελματίες αλλά αμφισβητήθηκε η ποιότητα μας και ο χαρακτήρας μας. Αξίζουμε τον σεβασμό. Δύο μήνες δεν μπορούν να καταστρέψουν ότι έφτιαξε και πέτυχε αυτή η ομάδα για την Κύπρο και για τον ΑΠΟΕΛ . Για αυτό ήταν πολύ σημαντική η νίκη η σημερινή. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους , να είμαστε ενωμένοι για να πάμε μπροστά.»

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!