Περηφάνια για τηνομάδα του Ιβάν

Χρειάστηκαν είκοσι χρόνια αναμονής για να σπάσουμε την αναθεματισμένη παράδοση που μας ήθελε να μην μπορούμε να κερδίσουμε την Ανόρθωση μέσα στην έδρα της. Η αρμάδα του Ιβάν μας έδωσε και αυτή τη χαρά και όλοι πλέον περιμένουν τα play offs. Υπό διαφορετικές συνθήκες και αν τα οικονομικά συμφέροντα δεν οδηγούσαν στη δημιουργία του φρούτου των αγώνων κατάταξης θα είμασταν πρωταθλητές. Πρέπει όμως να φροντίσουμε να δώσουμε εκ νέου απαντήσεις και όλοι πιστεύουν ότι θα τα καταφέρουμε. Το ΑΠΟΕΛ κατάφερε εξάλλου αυτό που ακόμα και η πλειοψηφία των δικών μας οπαδών θεωρούσε απίθανο το περασμένο καλοκαίρι, που ήταν να τερματίσουμε στην πρώτη θέση με το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Η δίκαιη νίκη επί της Ανόρθωσης ήταν επιστέγασμα της αποφασιστικότητας και ανωτερότητας της ομάδας μας αφού σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έδειξαν να θέλουν και να μπορούν να φτάσουν στο ζητούμενο. Μπορεί να χάσαμε ευκαιρίες και να πληρώσαμε πολύ άκριβα το μοναδικό λάθος της αμυντικής γραμμής, αλλά οι δυο γκολάρες των Ζεβλακοφ και Μοραίς έφεραν την μεγάλη νίκη.

Η αναστάτωση που προκάλεσαν ο μάνατζερ του Πάουλο Κόστα αλλά και ο ίδιος ο παίκτης με τη βοήθεια συγκεκριμένων αθλητικογράφων δεν στάθηκε ικανή να επηρεάσει την ομάδα μας. Πάντως το όλο θέμα απασχολεί έντονα τη διοίκηση αλλά και την τεχνική ηγεσία και η περίπτωση να τεθεί στο περιθώριο ο παίκτης δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Κατά τα άλλα η διοίκηση καλείται να εντείνει τις προσπάθειες της έτσι ώστε να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της απέναντι στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία, ενώ το θέμα ανανέωσης της συνεργασίας με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί να καθυστερεί άλλο. Και αυτό γιατί η δικαιολογία ότι και οι δυο πλευρές σκέφτονται μόνο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας δεν είναι βάσιμη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!