Περηφάνια και αισιοδοξία

Το ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις φετινές του υποχρεώσεις αφού η νίκη επί της Πέγειας μας διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας. Παίκτες και τεχνική ηγεσία συνεχίζουν να εκπλήσσουν πολλούς αφού ούτε και ο πιο αισιόδοξος οπαδός μας δεν θα προέβλεπε τον Σεπτέμβριο ότι με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου αλλά και των ομίλων του Champions League θα είχαμε αυτή την πορεία. Ακόμα και όταν ήρθε η πρώτη ισοπαλία μέσα στην Μαδρίτη πολλοί έκριναν ότι η ομάδα μας θα ξεφούσκωνε στο πρωτάθλημα. Αυτό ενισχύθηκε από το άσχημο ξεκίνημα που μας έφερε στο -7 αλλά το ΑΠΟΕΛ έδειξε χαρακτήρα.

Όταν ο Γιοβάνοβιτς δήλωνε ότι μέσα από το εξαντλητικό πρόγραμμα Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου στόχο ήταν να πατήσουμε στην κορυφή και πάλι ελάχιστοι θεώρησαν κάτι τέτοιο εφικτό. Το ΑΠΟΕΛ με την έναρξη του δευτέρου γύρου βρίσκεται στην κορυφή καταφέρνοντας να ανταποκριθεί σε όλων των ειδών τις αντιξοότητες. Το ότι εναντίον της Πέγειας φτάσαμε στο σημείο να αγωνιζόμαστε με εννέα απουσίες είναι χαρακτηριστικό των δυσκολιών αλλά και του βάθους που έχει η ομάδα μας.

Παρόλο που η συνεισφορά κάποιων παικτών είναι μεγαλύτερη από άλλων το ΑΠΟΕΛ είναι η πιο ομάδα από όλες γεγονός που μας επέτρεψε μέσα από ένα φοβερά απαιτητικό πρόγραμμα αγώνων να δείξουνε ότι είμαστε οι καλύτεροι. Παρόλα αυτά η τεχνική ηγεσία γνωρίζει καλύτερα από όλους την κούραση που κουβαλούν όλοι σχεδόν οι παίκτες και τους κινδύνους που αυτή προκαλεί.

Η διακοπή του πρωταθλήματος έρχεται στη καλύτερη στιγμή αφού θα δώσει την ευκαιρία σε όλους να πάρουν ανάσες αλλά και το πρόγραμμα προπονήσεων να προσαρμοστεί αναλόγως. Το πενθήμερο ρεπό είναι το μικρότερο δώρο προς όλους ενώ η προσοχή πλέον στρέφεται στην μεταγραφική ενίσχυση. Μετά το ναυάγιο της υπόθεσης Φερναντές έχουν εντατικοποιηθεί οι προσπάθειες αφού ο Γιοβάνοβιτς θέλει το συντομότερο δυνατό να έχει τους νέους στη διάθεση του.

Με αφορμή το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό για τον Πίντο που πραγματοποιεί φέτος την καλύτερη του χρονιά, διοίκηση και τεχνική ηγεσία θα πρέπει να δουν σύντομα και το θέμα ανανεώσεων κάποιων παικτών. Και αυτό γιατί σύντομα θα αρχίσουν σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης αναφορές για ενδιαφέρον κυπριακών ομάδων για παίκτες του ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!