Περηφάνια και προσδοκίες για καλύτερες μέρες

Το ΑΠΟΕΛ δικαιολογημένα θεωρείται στο μυαλό όλων ως μια αξιόλογη ευρωπαϊκή ομάδα. Ένα από τα πολλά επιτεύγματα της τελευταίας τριετίας (με σφραγίδα Γιοβάνοβιτς) είναι η άξια παρουσία της ομάδας μας σε όποιο θεσμό και αν αγωνιστηκε και όποιον και αν είχε απέναντι της ως αντίπαλο. Ο προπονητής της Χετάφε που και σαν ποδοσφαιριστής έκανε τεράστια καριέρα στην Ρεαλ Μαδρίτης αναγκάστηκε μετά τον αγώνα στο ΓΣΠ να δηλώσει ότι το ΑΠΟΕΛ μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Η δήλωση του προκύπτει γιατί είδαμε τη Χετάφε στα μάτια χωρίς κανένα κόμπλεξ και φτάσαμε πολύ κοντά στο να τους αποκλείσουμε.

Δυστυχώς οι επόμενες μέρες θα αναλωθούν σε ίσως και ανούσιες συζητήσεις για το τι πήγε στραβά σε έναν αγώνα που είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ αλλά υστερήσαμε στη τελική προσπάθεια. Επειδή ίσως να είναι άδικο να σταματούν επιλεκτικά οι συγκρίσεις των αγώνων με Χετάφε και Κοπεγχάγη πρέπει να επισημάνουμε το εξής: εναντίον της Δανέζικης ομάδας δεν φτιάξαμε ούτε τις μισές ευκαιρίες από ότι με την Χετάφε αλλά σημειώσαμε 3 τέρματα! Ξέραμε εκ των προτέρων ότι θα χρειαζόμασταν καλαθοσφαιρική ευστοχία αφού δεν υπάρχει πολυτέλεια για πολλές χαμένες ευκαιρίες απέναντι σε τέτοιες ομάδες.

Ο κόσμος ξέρει να εκτιμά την προσπάθεια και είναι για αυτό που όλοι δηλώνουν ευχαριστημένοι, επειδή όμως είναι απαιτητικοί και γνωρίζουν ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ όλων των εποχών απαιτούν καλύτερη συνέχεια. Αυτό πρακτικά σημαίνει να ξεχάσουμε το συντομότερο δυνατό όσα έγιναν χτες και να προσγειωθούμε στον μικρόκοσμο της Κύπρου με τους κάθε λογής Φανιέρους.

Σε λίγες ώρες αρχίζει το πρωτάθλημα και πρώτα από όλα πρέπει να νικήσουμε την κούραση από την υπερπροσπάθεια που έγινε. Ήδη η λίστα τραυματιών μεγάλωσε και σήμερα θα έχουμε τις πρώτες εκτιμήσεις για τους Μποαβεντούρα και Αλμέιδα που αισθάνθηκαν ενοχλήσεις με τη Χετάφε. Ο πρώτος μάλιστα αντικαταστάθηκε και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει τον αγώνα της Δευτέρας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!