Περισσότερο από ικανοποιημένοι με Ατόρνο

Η ομάδα μας συμπληρώνει αύριο μια εβδομάδα στο Ομπερτραουν και όπως τονίζουν με έμφαση οι υπεύθυνοι, όλα βαίνουν καλώς και όπως είχαν προγραμματιστεί. Διπλές προπονήσεις, μπόλικο τρέξιμο, ασκήσεις με ή χωρίς την μπάλα αλλά και δυο φιλικούς αγώνες περιλάμβανε το πρόγραμμα της εβδομάδας που πέρασε. Η έντονη βροχόπτωση κάποιες ημέρες ήταν κάτι ασυνήθιστο για τους παίκτες αλλά όχι για τη συγκεκριμένη τοποθεσία αφού πάντα τέτοια εποχή ρίχνει πολύ νερό. Παρόλο που μέχρι στιγμής ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει κάνει κάποια δήλωση μέσω του επίσημου site, όλοι θεωρούν ότι είναι ευχαριστημένος με την πορεία της προετοιμασίας. Εκκρεμεί η ενσωμάτωση του Γιάχιτς που θα γίνει σήμερα ενώ η μη συμμετοχή του Ολιβέιρα στα δυο πρώτα φιλικά μπορεί να ερμηνευθεί ως σημάδι ανετοιμότητας του νεαποκτηθέντα αμυντικού. Η συμμετοχή των νεαρών Κυπρίων στους δυο πρώτους αγώνες επί Αυστριακού εδάφους σχολιάστηκε θετικά από κάποιους αφού δεν έχουμε συνηθίσει κάτι τέτοιο ούτε καιν σε φιλικά. Αντωνιάδης, Βασιλείου, Χριστοφίδης, Παναγιώτου πήραν χρόνο συμμετοχής και ελπίζουν ότι αυτός θα είναι αρκετός για να μπορέσουν μελλοντικά να πλασαριστούν στην αποστολή επίσημων αγώνων.

Όπως συνηθίζεται όχι μόνο ανάμεσα στους οπαδούς αλλά και ανάμεσα στην ίδια την ομάδα η προσοχή σε ατομικό επίπεδο είναι στα νέα αποκτήματα. Ο Ατόρνο λοιπόν έχοντας 2 εβδομάδες στην πλάτη του συγκεντρώνει τα καλύτερα σχόλια. Αν και είναι ακόμα νωρίς τα πρώτα δείγματα γραφής του παίκτη κρίνονται από την τεχνική ηγεσία ως πολύ ικανοποιητικά και αν αυτό επιβεβαιωθεί σε βάθος χρόνου θα πρόκειται για μια πολύ καλή προσθήκη.

Σημαντικό στοιχείο είναι ότι δεν έχει προκύψει κάποιος τραυματισμός που θα να θεωρείται σοβαρός και ευχή όλων είναι να μην συμβεί κάτι τέτοιο στη συνέχεια. Η έννοια όλων για κάποιους παίκτες όπως τον Ζορζ είναι μεγάλη οπότε είναι με ικανοποίηση που μαθαίνουμε ότι όλοι συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!