Πετρίδης και Φωτίου έτοιμοι για άμεση ανάληψη

Από τα λόγια στις πράξεις προχωρούν οι Πετρίδης και Φωτίου οι οποίοι με ανακοίνωση τους εκδηλώνουν και επίσημα την πρόθεση τους να αναλάβουν τη διοίκηση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ. Καθόλου τυχαία τονίζεται και η ετοιμότητα για άμεση ανάληψη καθηκόντων αφού η 4η Δεκεμβρίου κρίνεται ως μεγάλο χρονικό διάστημα. Στην ανακοίνωση οι δυο τους σκιαγραφούν και το πλάνο με το οποίο θα επιχειρήσουν να εφαρμόσουν για να βγάλουν την ομάδα μας από το αγωνιστικό και οικονομικό αδιέξοδο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κατόπιν κοινής πρωτοβουλίας των κκ. Πρόδρομου Πετρίδη και Χάρη Φωτίου έχει επιτευχθεί συμφωνία για τη σύσταση διοικητικής ομάδας με επικεφαλής τον Πρόδρομο Πετρίδη για άμεση ανάληψη της διοίκησης της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ σε μια περίοδο οικονομικών και αγωνιστικών προκλήσεων.

Η κοινή αυτή πρωτοβουλία εδράζεται σε πλήρη σύμπτωση απόψεων των συμμετεχόντων σε σχέση με τις αρχές που πρέπει να διέπουν την διοικητική λειτουργία της εταιρείας και συγκεκριμένα την διοικητικη και οπαδική ενότητα και την αγαστή συνεργασία με το Σωματείο, τη διαχρονική οικονομική υγεία, το σεβασμό και αναβάθμιση της αγωνιστικής και ιστορικής αξίας του ΑΠΟΕΛ, την διαφανή εταιρική διακυβέρνηση με τακτή λογοδοσία και την πίστη στα αθλητικά ιδεώδη.

Το ΑΠΟΕΛ, μια εταιρεία με προϋπολογισμό εκατομμυρίων, δεκάδες χιλιάδες οπαδών και αναβαθμισμένη διεθνή αναγνώριση, πρέπει να διοικείται με επαγγελματισμό, σύγχρονες δομές και πάνω απ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!