Πιασένσια ή Ντεβι;

Στείλτε στο [email protected] τις απόψεις σας για τα όσα καλά ή στραβά συμβαίνουν στο ΑΠΟΕΛ και θα θέλατε να δημοσιευθούν στο apoel.net. To κείμενο πρέπει να είναι σε ελληνικούς χαρακτήρες και να μην περιέχει ύβρεις.

Είμαι πραγματικά στα όρια μου με αυτά που γράφονται και με αυτά που ακούω στο γήπεδο για τον Ντέβι. Όποιος έχει την παραμικρή γνώση από ποδόσφαιρο δεν μπορεί να αγνοεί ότι αυτός ο παίκτης είναι ίσως ένας από τους κορυφαίους παίκτες σε τεχνική που ήρθαν ποτέ στο κέντρο της γης την Κύπρο μας.

Όλοι τον κρίνουν, όλοι του φωνάζουν στο πρώτο λάθος, όλοι τον αποδοκιμάζουν στην πρώτη ευκαιρία που θα χάσει. Ε όλοι αυτοί οι ΑΠΟΕΛίστες δεν βλέπουν πόσο τον αδικούν στο θέμα ψυχολογία; Μπορεί ένας παίκτης να προσφέρει τα βασικά όταν μπαίνει σε ένα γήπεδο που οι ίδιοι οι οπαδοί του περιμένουν να τον κατακρεουργήσουν;

Δεν θα μπω σε ανάλυση της περσινής αγωνιστικής περιόδου αλλά θα αναφερθώ μόνο στο ματς με την Βαρτάρ. Πως μπορεί κύριε Πιασένσια ένας μάγος της μπάλας που το δυνατό του σημείο είναι η τεχνική, το να ξεγελά δηλαδή τον αντίπαλο του και όταν ελευθερωθεί να μπορέσει να δώσει μια μαγική τελική πάσα, να είναι αναγκασμένος να παίζει εξτρέμ; Σαν εξτρέμ δεν πρέπει κάποιος να διαθέτει ταχύτητα και αντοχές αφού είναι αναγκασμένος να παίζει 90 λεπτά τη γραμμή; Ρωτώ γιατί ίσως είμαι λίγο άσχετος με το άθλημα. Πού είδες κύριε Πιασένσια την ταχύτητα και τα μεγάλα πνευμόνια στον Ντέβι?

Πως μπορούμε όλοι εμείς να λέμε ότι ο Ντέβι είχε μειωμένη απόδοση αφού έφτυσε τον ένα πνεύμονα με το να τρέχει την αριστερή γραμμή της ομάδας για 60-70 λεπτά; Μετά τι περιμέναμε δηλαδή, να έχει καθαρό μυαλό για μια μαγική ενέργεια;

Γιατί δεν μπορούσε δηλαδή ο γιος του ανέμου ο Λεάλ να πάει αυτός αριστερά, να μεταφέρει ο Μακρίδης δεξιά και να παίξει ο Ντέβι πίσω από τον Πιέρο? Νομίζω ότι έστω και με μια άκυρη 11αδα (Μοραίς-Βινίσιους-Μακρίδης μαζί στο κέντρο. ούτε την Μπαρτσελόνα να παίζαμε ο Θεός να μας βοηθήσει) που κατέβασες κύριε Πιασένσια θα μπορούσες με λίγες μικρές εσωτερικές αλλαγής να έκανες την διαφορά παρά να πετάξεις στα σκουπίδια 40 λεπτά από το πρώτο ημίχρονο χωρίς να μπορείς να γίνεις απειλητικός.

Μακάρι να βγω λάθος και το λάθος να είναι στον <<προκλητικό>> Ντέβι (θα ήθελα να δω και τον ανέτοιμο παικταρά Στίλιτς να παίζει έξω αριστερά/δεξιά) και τον ιδιόμορφο χαρακτήρα του. Αν όμως το λάθος είναι γιατί ο coach δεν μπόρεσε να δει τα αυτονόητα.τότε καλά κρασιά σε όλους μας.

Με κάθε σεβασμό και με αγνή αγάπη για την ομάδα της ζωής μου.

Λεωνίδας

sanguine tuo…

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!