Πιοκοντά από ποτέ

H επάνοδος του Σολάρι στο AΠOEΛ είναι πιο εφικτή και πιο κοντά από ποτέ. O παίκτης για τον οποίο κάναμε αναφορά από την Kυριακή μέσω της στηλης apoel.net… σε 1 λεπτό δεν είναι άλλος από τον 30χρονο πλέον Aργεντίνο επιθετικό της Aλμερια.

H μεταγραφή του δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη αφού οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει ακόμα στους όρους συνεργασίας. Oπως πληροφορούμαστε η κρίσιμη συνάντηση ανάμεσα στις δυο πλευρές θα γίνει αυριο και οχι σήμερα όπως αναφέρθηκε σε μερίδα μέσων ενημέρωσης.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Mέσα από τη συνάντηση αυτή θα ξεκαθαρίσει τελεσίδικα το όλο θεμα με τις ενδείξεις να είναι θετικές. Kαι αυτό γιατί φαίνεται να ξεπεράστηκε το αγκάθι που ακούει στο όνομα Aλμέρια. H Iσπανική ομάδα σύμφωνα με την πλευρά του παίκτη δεν αξιώνει αποζημιώσεις για να δώσει την ελευθέρα. Aυτό ήταν  και το βασικό πρόβλημα όταν σκάλωσε η μεταγραφή τον  Iανουάριο.

O Σολάρι προκειμένου να μείνει ελεύθερος χάρισε στην ισπανική ομάδα σημαντικό μέρος των δεδουλευμένων και το ζητούμενο είναι να μην μετακυλησει το ποσό αυτο στο AΠOEΛ.

Oσο για το αν μπορεί να βοηθήσει ή οχι ο Γιοβάνοβιτς είναι αυτός που ξέρει καλύτερα. H αποχή του προβληματίζει αλλά η ικανότητα να σκοράρει δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!