Πιο καλή μοναξιά

Ο συγκάτοικος μας στην κορυφή αλλά και οι αμέσως επόμενοι έχασαν βαθμούς έτσι η ομάδα μας απόψε στο παγωμένο ΓΣΠ καλείται να κάνει το αυτονόητο. Η Αγία Νάπα είναι μια ομάδα που αν την αφήσεις μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα αλλά το ζητούμενο είναι να δούμε τον καλό ΑΠΟΕΛ. Η αλήθεια είναι ότι σπάνια συμβαίνει αυτό αλλά οι υπεύθυνοι αισιοδοξούν ότι από τώρα και στο εξής θα συμβαίνει συχνότερα. Το ζητούμενο σήμερα είναι η νίκη που θα μας πάρει στο +2 από τον Απόλλωνα και θα μεταφέρει από αύριο την προσοχή στον ακόμα πιο δύσκολο αγώνα με την Αελ. Σήμερα ο ΑΠΟΕΛ καλείται να νικήσει τις απουσίες αλλά και τον κακό του εαυτό.

Οι Καρλάο, Βινίσιους, Μαντούκα και Σιέρινταν δεν είναι στη διάθεση του Δώνη και είναι οι απουσίες που του δημιουργούν τα μεγαλύτερα ερωτηματικά για το πώς θα τις κάνει να περάσουν απαρατήρητες. Συνεχίζεται επίσης η τεράστια ταλαιπωρία του Αλωνεύτη αλλά στα θετικά περνά το ότι ο Ντε Βινσέτι είναι μετά από καιρό στην αποστολή και ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής.

Το πλάνο του Δώνη

Οι απουσίες και όχι μόνο δείχνουν ότι ο Δώνης θα προχωρήσει σε ουσιαστικές αλλάγές σε μια προσπάθεια να βρει τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα θα λειτουργήσει καλύτερα μεσοεπιθετικά. Αυτό πάντως θα γίνει και αυτή τη φορά με επιλογές ανάγκης σε κάποιες θέσεις αφού είναι πιθανό να επιστρατευτεί εκ νέου ο Σέρτζιο για να καλύψει το δεξί άκρο έχοντας πίσω του τον Παπάζογλου.

Το να προβλέψει κάποιος την τακτική που θα ακολουθήσει ο προπονητής μας αλλά και τους παίκτες που θα επιλέξει δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα αλλά όλα συνηγορούν ότι θα δούμε και πάλι τον Ρίισε να παίζει ως προωθημένος στο αριστερό άκρο ενώ ο Γκόμες θα είναι λίγο μπροστά από τον Μοράις σε ρόλο συνδετικού κρίκου.

Το επιθετικό βάρος θα πέσει στους Τζιμπούρ και Σωτηρίου ενώ η συμβολή του Εφραίμ θα πρέπει να είναι καταλυτική.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!