Πιο κοντά στην έξοδο

Δεν θέλαμε να είμαστε αυτοί που θα ενημέρωναν πρώτοι για την αρνητική εξέλιξη που φαίνεται ότι παίρνει το θέμα παραμονής ή όχι του Γιοβάνοβιτς αλλά θα το κάνουμε. Τόσο ο ίδιος όσο και η διοίκηση αποφεύγουν με κάθε τρόπο να τοποθετηθούν δημόσια στο πιο σημαντικό κεφάλαιο που αφορά την ομάδα μας, αλλά με βάση τα μέχρι σήμερα δεδομένα ο Γιοβάνοβιτς βρίσκεται πιο κοντά στην έξοδο παρά στην παραμονή του στον ΑΠΟΕΛ. Αυτό προκύπτει τόσο από κάποιες τοποθετήσεις του ιδίου όπως αυτές γίνονται τον τελευταίο καιρό όπως επίσης και από τα όσα υποστηρίζουν οι στενότεροι του συνεργάτες. Όπως γίνεται αντιληπτό η απόφαση δεν είναι εύκολη και είναι για αυτό που από τα τέλη Οκτωβρίου ο Γιοβάνοβιτς δηλώνει ότι προτιμά να ξεκαθαρίσει τελεσίδικα το όλο θέμα με τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

H ουσία είναι ότι ο Γιοβάνοβιτς δηλώνει προβληματισμένος με κάποια πράγματα που αφορούν τον ΑΠΟΕΛ και χρονολογούνται. Προβληματίζεται μάλιστα σε βαθμό που όπως είπαμε οι περισσότερες πιθανότητες είναι να επιλέξει να αποχωρήσει.

Παρόλο που τον τελευταίο καιρό γίνονται αναφορές στο apoelnet για τις σχέσεις του Γιοβάνοβιτς με τον πρόεδρο Ερωτοκρίτου δεν θα ανοίξουμε το συγκεκριμένο κεφάλαιο αυτή τη στιγμή. Οι δυο άνδρες και ο περίγυρος τους γνωρίζουν καλύτερα από εμάς τα δεδομένα.

Δεν περιμένουμε επιβεβαίωση των πιο πάνω δεδομένων και αντιλαμβανόμαστε τους λόγους που ίσως επιχειρηθεί και η διάψευση τους. Σε κάθε περίπτωση θεωρούμε ότι όλοι στον ΑΠΟΕΛ έχουν την ωριμότητα, ετοιμότητα και οπαδισμό για να διαχειριστούν την κατάσταση με τον σωστό τρόπο.

Έστω και αν ο Γιοβάνοβιτς είναι με το ένα πόδι εκτός Αρχαγγέλου ο στόχος για κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι εφικτός και η πιθανή αποχώρηση του πιο πετυχημένου προπονητή στην ιστορία του συλλόγου φαίνεται να λειτουργεί ως ένα επιπλέον κίνητρο.

Δεν μπορούμε όμως να μην τονίσουμε ξανά ότι η σημερινή κατάσταση ενδεχομένως να δημιουργήσει καθυστέρηση στον έγκαιρο προγραμματισμό ενόψει της νέας χρονιάς.

Επειδή στο ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα στον ΑΠΟΕΛ, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα επανέλθουμε.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!