Πιο προσεκτικοί στον επόμενο!

Το παράδειγμα του Τζιμπούρ έπρεπε να ήταν αρκετό για τους υπεύθυνους προγραμματισμού της ομάδας μας. Ο ΑΠΟΕΛ είναι κάτι παραπάνω από μία ποδοσφαιρική ομάδα και είναι δύσκολο ως αδύνατο να δεχτεί κάποια πράγματα που δεν συνάδουν με το προφίλ και την κουλτούρα του συλλόγου. Θυμηθήκαμε τον ιδιόρρυθμό και εκρηκτικό Αλγερινό με αφορμή το ενδιαφέρον της ομάδας μας για τον Βραζιλιάνο Μόριτζ. Ένα google search διάρκειας λίγων δευτερολέπτων ήταν αρκετό για να προσέξει κάποιος το τεράστιο έκτρωμα στο χέρι του κατά τα άλλα ταλαντούχου μέσου. Αναφερόμαστε στο μισοφέγγαρο που χτύπησε σαν tattoo ο Μόριτζ. Όπως φαίνεται η παρουσία του παίκτη στην Τουρκία τον έκανε να νιώσει τόσο έντονα συναισθήματα για τη συγκεκριμένη χώρα που έκρινε σοφό να την κάνει tattoo σε ένα από τα πιο ευδιάκριτα σημεία του σώματος του!

Προφανώς οι υπεύθυνοι προγραμματισμού της ομάδας δεν ασχολήθηκαν με το θέμα ή και αν πρόσεξαν το έκτρωμα δεν το έλαβαν σοβαρά υπόψη. Το γεγονός όμως είναι πως όταν το θέμα πήρε δημοσιότητα το ενδιαφέρον έγινε ακαδημαϊκό.

Και αυτό γιατί δεν είναι αρκετό να αγωνιστεί στον ΑΠΟΕΛ ένας παίκτης έστω και αν είναι καλός όταν θεωρεί τον εαυτό του Τούρκο ή λάτρη της συγκεκριμένη χώρας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!