Πιστεύουμε, μπορείτε, απαιτούμε.

Με αυτές τις τρείς λέξεις επιχειρεί το εξώφυλλο του apoel.net να σκιαγραφήσει την επόμενη μέρα στην ομάδα μας. Ο κόσμος έφυγε πληγωμένος και προβληματισμένος από το Αντώνης Παπαδόπουλος ενώ χιλιάδες άλλοι είδαν την τραγική εμφάνιση από την τηλεόραση. Μπορεί διοίκηση και τεχνική ηγεσία να είδαν προσπάθεια και μάλιστα μεγάλη αλλά εμείς είδαμε μια ομάδα που ανέστησε τους κλινικά νεκρούς. Παρόλα αυτά πιστεύουμε στον Γιοβάνοβιτς και τους ποδοσφαιριστές του. Έδειξαν και μετά την ήττα από το Παραλίμνι αλλά και την ισοπαλία με την Πάφο ότι έχουν την ικανότητα να ανταπεξέλθουν στα δύσκολα. Το ΑΠΟΕΛ μπορεί έστω και αν μπήκε με το αριστερό στον κρίσιμο Ιανουάριο όχι μόνο να επιστρέψει στις νίκες στον επόμενο αγώνα αλλά και να επαναφέρει τη διαφορά εκεί που πρέπει στον αγώνα ενάντια στο παράρτημα. Για όσους δεν το έχουν καταλάβει (παρόλο που θα έπρεπε) απαιτούμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το είχαμε υπενθυμίσει με διάφορους τρόπους πριν τον αγώνα του πρώτου γύρου με την ομόνοια. Τα ΑΠΟΕΛ πρέπει για πολλούς και διάφορους λόγους να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα. Ο κόσμος κάνει το καθήκον του από την αρχή της χρονιάς και το ίδιο επιβάλλεται να κάνουν και οι υπόλοιποι συντελεστές. Φέτος δεν υπάρχει champions league και επανάληψη λαθών δεν θα συγχωρεθεί.

Το ότι πλέον έχουμε και την πίεση του  κυπέλλου είναι κάτι που πρέπει να διαχειριστεί σωστά ο Γιοβάνοβιτς και οι ποδοσφαιριστές του. Ξέραμε ότι πρόκειται για ένα μαραθώνιο υποχρεώσεων όπου ο νικητής θα είναι αυτός με τις περισσότερες δυνάμεις εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και ο προγραμματισμός έγινε με αυτή τη λογική. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα προσθαφαιρέσεων στο ρόστερ προκειμένου να βελτιώσουμε τις όποιες αδυναμίες. Ας εκμεταλλευτεί η διοίκηση και ο προπονητής τη σημαντική αυτή δυνατότητα αντί υπερβάλουν.

Πολύ σύντομα θα φανεί αν διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές γύρισαν σελίδα με πράξεις αφού στα λόγια όλοι είναι μάγκες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!