Πισωγύρισμα ο τραυματισμός του Μπένα

Εκεί που ο Δώνης περίμενε πως και πως τη διακοπή του πρωταθλήματος για να δουλέψει εντατικά σε θέματα φυσικής κατάστασης αλλά και τακτικής ήρθε ο τραυματισμός του Μπενασούρ να ανατρέψει ως ένα βαθμό το πλάνο. Ο Τυνήσιος υποφέρει από κάκωση στο δικέφαλο και οι αρχικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αποχή από το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων για 7-10 μέρες. Ο νέος τραυματισμός του Μπένα έρχεται σε μια χρονική στιγμή που φάνηκε να ανεβάζει στροφές αφού αγωνιζόμενος ως αλλαγή στον αγώνα με την Bordeaux είχε πολύ καλή παρουσία.  Η ελπίδα όλων και κυρίως του Δώνη είναι να μπορέσει ο παίκτης να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό αφού η παρουσία του κρίνεται απαραίτητη έστω και να δεν έχει καταφέρει να σταθεροποιήσει την απόδοση του σε επιθυμητά επίπεδα.

Διανύουμε μια δύσκολη χρόνια όπου οι μεσοεπιθετικές λύσεις του ΑΠΟΕΛ είναι περιορισμένες ποσοτικά και κυρίως ποιοτικά. Ο Μαντούκα δεν ξεκίνησε καλά, ο Γκόμες βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, ο Χαραλαμπίδης ψάχνεται, ενώ δεν υπάρχει επιθετικός που να μπορεί να δώσει αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα.

Με αυτά τα δεδομένα δεν περισσεύει κανείς αφού η προσπάθεια του Δώνη είναι να πάρει το μάξιμουμ από το καθένα ξεχωριστά ελπίζοντας ότι αυτό θα είναι αρκετό για να ανακάμψει βαθμολογικά η ομάδα.

Εννοείται ότι υπάρχει και η μεταγραφική περίοδος αλλά οι κινήσεις που θα γίνουν δεν θα είναι όσες έχει ανάγκη η ομάδα οπότε θα γίνει μια προτεραιοποίηση για ενίσχυση στις θέσεις που υπάρχει το πιο σοβαρό πρόβλημα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!