Πλάνο αντί άλλης παραπλάνησης

Η νέα απώλεια βαθμών  προθέτει άλλη μια επιβεβαίωση στο ήδη βεβαρημένο αίσθημα απογοήτευσης μας,  ότι το φετινό τραγικό  πλάνο προγραμματισμού θα μας κατατρέχει για πολύ καιρό. Είναι σημαντικό να ανατρέχουμε στα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος. Όχι τόσο για να αποδώσουμε ευθύνες αλλά για να μπορέσουμε να τα αποφύγουμε στο άμεσο μέλλον.  Ενόψει της αλλαγής της διοίκησης σε δύο βδομάδες και έχοντας δεκάδες ανεπούλωτες στην υπερηφάνεια και στην ψυχολογία μας, αναμένουμε να ακούσουμε το πλάνο διοίκησης των Πετρίδη και Φωτίου. Υπάρχει η ανάγκη ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ να  γνωρίζει σε τι άξονες προγραμματίζει να κινηθεί η νέα διοικητική ομάδα και πoια είναι τα πλάνα της για να βγει ο ΑΠΟΕΛ από την αγωνιστική και οικονομική κρίση.

Ο κόσμος έχει ανάγκη να ακούσει κάτι ουσιαστικό. Θεωρεία, αερολογίες και ευχολόγια δεν μπορούν να φέρουν αποτελέσματα. Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται χειροπιαστές λύσεις σε αγωνιστικά, οικονομικά αλλά και οργανωτικής υφής θέματα.

Όποιοι αποφασίσουν να αναλάβουν την τύχη του ΑΠΟΕΛ πρέπει να είναι σε θέση να αντιληφθούν  ότι θα συμβιώσουν με όλα τα επακόλουθα (αρνητικά και θετικά) που θα εμφανιστούν με την αλλαγή. Ο κόσμος της ομάδας δεν έχει άλλη υπομονή και έχει χορτάσει από φτηνές δικαιολογίες του στυλ : τα δοκάρια στο 1ο λεπτό και στο 90 είναι δείγμα της κακοτυχίας που μας κυνηγά από την αρχή του χρόνου.

Ο ΑΠΟΕΛίστας χρειάζεται να ακούσει ξεκάθαρες λύσεις γεμάτες ειλικρίνεια και ρεαλισμό. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι πολύπλοκες. Ούτε στο άκουσμα τους θα πρέπει να προκαλούν δέος και ενθουσιασμό και στην πορεία να καταρρεύσουν. Ο ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη για πρακτικές λύσεις που θα μπορέσουν να συμβάλουν στην άμεση αγωνιστική ανάκαμψη και θα βοηθήσουν στο να μην καταρρεύσει οικονομικά η εταιρεία.

Χωρίς ένα ξεκάθαρο, ουσιαστικό και πρακτικό πλάνο δράσης που να μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα, όποιος και αν αποφασίσει να αναλάβει τα ηνία της εταιρείας κινδυνεύει να χρεωθεί την κατάρρευσή της.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!