Πλάνο και χωρίς Σαντίν

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Σαντίν ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Δόξα για την ημιτελική φάση του κυπέλλου. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να ακολούθησε σήμερα ένα μικρό μέρος της προπόνησης αλλά θεωρείται δύσκολο και παρακινδυνευμένο να πάρει χρόνο συμμετοχής την Τετάρτη. Αν επιβεβαιωθεί μέσα από την αυριανή προπόνηση το πιο πάνω σενάριο σημαίνει ότι μετά τον Ντε Βινσέτι θα υπάρξει ακόμα μια απουσία που θα επηρεάσει το μεσοεπιθετικό πλάνο του Δώνη.

Ο στόχος για τη νίκη που θα κάνει τον επαναληπτικό διαδικαστικού χαρακτήρα είναι δεδομένος και δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω των απουσιών και το ζητούμενο είναι να ανταποκριθούν αυτοί που θα αγωνιστούν.

Η Δόξα θέλει να κάνει την έκπληξη μεγατόνων αλλά ο αγώνας θα κριθεί από την απόδοση της δικής μας ομάδας. Αν παραμείνουμε στην πρίζα όπως ζήτησε και ο Δώνης τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα αφού είναι δεδομένο ότι υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες. Αυτό όμως θα πρέπει να επιβεβαιωθεί εκ νέου το βράδι της Τετάρτης στο ΓΣΠ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!