Πλάνο με Ολιβέιρα

Το ενδεχόμενο να μην προλάβει ο Ολιβέιρα τον αγώνα με τον Εθνικό δεν φαίνεται να απασχολεί πλέον τον Δώνη, γεγονός που τον βγάζει από μια μεγάλη έγνοια. Ο Βραζιλιάνος προπονήθηκε κανονικά στη χτεσινή καθοριστική προπόνηση και αν δεν πάει κάτι στραβά σήμερα θα ηγηθεί της αμυντικής γραμμή στο Δασάκι. Με την εξέλιξη αυτή δεν θα χρειαστεί να θυσιαστεί ο Μοράις για να καλύψει το κενό στο κέντρο της άμυνας και ο Πορτογάλος θα επιστρέψει στη φυσική του θέση. Αυτό δίνει την πολυτέλεια στον Δώνη να προφυλάξει τον Βινίσιους ο οποίος ναι μεν ανέβασε ρυθμούς αλλά εξακολουθεί να θεωρείται αμφίβολος με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του. Στο ενδεχόμενο απουσίας του, ανοίγει το παράθυρο ευκαιρίας του Αρτυματά. Για τον 20χρονο κάναμε και χτες ειδική αναφορά αφού τα όσα έδειξε στον αγώνα με την Αεκ έπεισαν. Για να είμαστε και ειλικρινής δεν υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές επιλογές αφού το πείραμα με τον Αλεξάνδρου ως αμυντικό χαφ δεν πέτυχε.

Η ομάδα μας πρέπει να κερδίσει το βράδυ του Σαββάτου και όλοι συμφωνούν ότι ο 5-0 επί την Αεκ Κουκλιών δεν πρέπει να μας παρασύρει. Η Άχνα είναι πολύ καλύτερη ομάδα και μέσα στην έδρα της θα κάνει ότι μπορεί για να έχει βαθμολογικό κέρδος.

Με τον Δώνη να τονίζει ότι πιστεύει στην ανάκαμψη και τον Πετρίδη να επιχειρεί με τη σειρά του να ανεβάσει τη ψυχολογία των παικτών, αυτό που αναμένουμε να δούμε είναι αν πράγματι η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί σε ουσιαστικό βαθμό και να πετύχει και να πετύχει μετά από μήνες εκτός έδρας νίκη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!