Πλάνο χωρίς Αλωνεύτη

Η σημερινή προπόνηση επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις αυτών που έλεγαν ότι ο Αλωνεύτης δεν θα κέρδιζε την μάχη με το χρόνο. Παρά το ότι η βελτίωση του παίκτη ήταν σημαντική στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Γιοβάνοβιτς έκρινε ότι δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει τη συμμετοχή του παίκτη. Με αυτά τα δεδομένα ο προπονητής θα πρέπει να διαμορφώσει ένα πλάνο που λογικά επεξεργαζόταν τις τελευταίες μέρες ούτως ή άλλως. Τα δεδομένα που έχει μπροστά του πλέον ο Γιοβάνοβιτς του στερούν την επιλογή να παρατάξει την ομάδα με δυο επιθετικούς. Κάτι τέτοιο θα έδινε θεωρητικά τουλάχιστον ουσιαστικά στηρίγματα στον Μπουντιμίρ που δείχνει να δυσκολεύεται να γίνει απειλητικός στο 4-5-1.

Χωρίς τον Αλωνεύτη στο αρχικό σχήμα ο Γιοβάνοβιτς θα ήθελε να επαναφέρει τον Μπεναχούρ στο αρχικό σχήμα (θα εξαρτηθεί από την ετοιμότητα) και να βάλει στα δυο άκρα τους Μαντούκα και Σολωμού. Ο τελευταίος εκ των πραγμάτων θα πρέπει να αγωνιστεί σε μια γνωστή σε αυτόν θέση στην οποία όμως σπάνια έπαιξε στον ΑΠΟΕΛ. Η λειτουργία της συγκεκριμένης μεσοεπιθετικής γραμμής απέναντι στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και την έκβαση του ντέρμπι.

Για τις υπόλοιπες θέσεις τα δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά και το βασικότερο ερώτημα είναι αν θα σπάσει το δίδυμο Πίντο-Μοράις για να αγωνιστεί βασικός ο Τζιόλης. Φυσικά υπάρχουν και τα εναλλακτικά σενάρια όπως αυτό που προτιμήθηκε με την Άχνα προκειμένου να χωρέσουν στο αρχικό σχήμα και οι τρεις Μοράις, Τζιόλης και Πίντο με τον τελευταίο να έχει ρόλο αντι Μπεναχούρ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!